FAGYLALTKÉSZÍTŐ ADAPTER 5KSMICM

5KSMICM - 859711636010

Keressen egy beszerzési pontot

Vásárolja meg a terméket online a következő kiskereskedők egyikétől, vagy kattintson ide, hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi boltot.

Keressen egy beszerzési pontot

Mi van a dobozban?

Minden, amire szüksége lehet a végtelen számú jeges finomságokhoz. A fagyasztótálat és a speciális keverőkart a robotgép működteti.Mi van a dobozban?

1,9 literes fagylaltkészítő tál

Sűrű és krémes fagylalt készítéséhez való tál. A kezdeti keverék mennyisége nem haladhatja meg az 1,4 litert, amely 1,9 liter fagylaltot eredményez. Mosogatógépben nem, csak kézzel mosogatható. Megjegyzés: kizárólag akkor tisztítható, ha szoba-hőmérsékletűre hűlt.

Keverőkar

A keverőkart csatlakoztatni kell a robotgép meghajtóegységéhez. Ha a keverőkar csúszni kezd és kattogó hangot ad ki, az azt jelzi, hogy a fagylalt elkészült. A mosogatógép felső kosarában mosogatható.

Meghajtóegység

Könnyen csatlakozik a robotgéphez, így azonnal megkezdheti a kedvenc receptjei elkészítését. Csatlakoztatni kell a keverőkarhoz. A mosogatógép felső kosarában mosogatható.

Elõzõ
Következõ

Sűrű, krémes fagylaltot szeretne készíteni otthon?

  • Élvezze a sima, sűrű és krémes házi fagylaltot
  • A tál tovább marad hideg (2)
  • A KitchenAid robotgéppel működtetve (1)
  • Fagyos finomságok kevesebb mint 30 perc alatt (ebbe nem tartozik bele az előkészítési idő)
  • Könnyen csatlakozik a robotgéphez
  • Gyorsan tisztítható meleg, mosogatószeres vízzel


A KitchenAid robotgéppel működtetve (1)

Azon töpreng, hogyan készíthetne házi fagylaltot a fagylaltkészítővel? Ezzel a fagylaltkészítő tartozékkal azonnal a fagylaltkészítés mesterévé válhat. A legtöbb billenőfejes és emelőkaros robotgéppel használható(1), és a hagyományos keverőtál és keverőkar helyére kerül. Meglátja, hogy az újratervezett kialakítással könnyen csatlakozik a robotgéphez, így azonnal megkezdheti a kedvenc receptjei elkészítését.Gyors jéghideg finomságok kevesebb mint 30 perc alatt (ebbe nem tartozik bele az előkészítési idő)

Igen, tényleg ilyen gyors! Ne felejtse el berakni a fagylaltkészítő tálját a fagyasztóba hosszabb időre (legalább 16 órára vagy éjszakára), és így kevesebb mint fél óra alatt elkészítheti a kedvenc fagylaltjait(3).

Továbbfejlesztett kialakításával pedig biztosítjuk, hogy a tál hosszabb ideig maradjon hideg(2), így több ideje van kikeverni a kívánt sűrűségű és krémességű textúrát. A nagy, 1,9 literes tállal több személyre elegendő fagylaltot készíthet.Nyami! Itt a fagyiszezon!

Az új, továbbfejlesztett fagylaltkészítővel már csupán 30 percet* kell várnia az isteni fagyos finomságokra. *Ebbe nem tartozik bele az előkészítési időKeverőkar a gyors, alapos keveréshez, valamint a krémes állag eléréséhez

Ezzel a remek fagylaltkészítővel örökre elfelejtheti a szemcsés, kásás fagylaltot. Fagylalt készítése során minél gyorsabban megfagy a keverék, annál kisebbek lesznek a jégkristályok, és így simább és krémesebb állagot keverhet ki. Keverés közben a fagylaltkészítő keverőkarjának forgása gyors és alapos kikeverést biztosít a villámgyors és egyenletes fagyasztás érdekében. Elteríti és lekaparja az apró jégkristályokat a fagyos tál oldaláról, levegősíti, így sűrű és krémes, sima textúrát érhet el.Könnyű használata után egyszerűen tisztítható

Legyünk őszinték, a takarítást általában senki sem szereti. Ezért is törekedtünk arra, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük. A keverőkar és a meghajtóegység a mosogatógép felső kosarában mosogatható, és miután a fagyasztótál szoba-hőmérsékletűre olvad, meleg, mosogatószeres vízzel mosogatható. És már készen is áll a következő használatra!Fagylalt készítése a fagylaltkészítővel

1. lépés: Helyezze a tálat a fagyasztóba legalább 16 órára (amíg teljesen fagyos nem lesz).
2. lépés: Készítse el előre a fagylaltkrémet (legfeljebb 1,4 litert).
3. lépés: Helyezze a fagyasztótálat a robotgépre (külön kapható).
4. lépés: Csatlakoztassa a meghajtóegységet és a keverőrudat.
5. lépés: Rakja a fagylaltkrémet a tálba.
6. lépés: Keverje 20–30 percig 1-es sebességen.
7. lépés: Desszertes tálba szedve tálalja, vagy fagyassza le légmentes tárolóban, és rakja el későbbre.FAGYLALTKÉSZÍTŐ ADAPTER 5KSMICM

Az 1,9 literes fagylaltkészítő tál 16 órás fagyasztás után használatra kész Minden KitchenAid robotgéphez csatlakoztatható (kivéve 5KSM3311X és 5KPM5 modellekhez).

Adapterek

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.