1 X 200 ML-ES KANCSÓ KIS ADAGOKHOZ KSB2042BB

KSB2042BB - 859711590870

Guarantee_2Y

BPA-mentes

Mosogatógépben mosogatható

Kiegészítő üvegkancsó a turmixgéphez

Kényelmesen tárolhatja az értékes, tápláló turmixokat ebben a 200 ml-es BPA-mentes kancsóban. A K400 Artisan turmixgép opcionális tartozéka.

Kényelmes tárolás

Ez a praktikus, 200 ml-es BPA-mentes kancsó légmentesen záródó fedéllel rendelkezik, így ételkölteményeit elteheti későbbi fogyasztás céljából. Tegye a legutóbb otthon készített mártást, szószt vagy pácot a kancsóba, és tárolja a hűtőben.

Szószoktól az öntetekig

Készítsen bármit az öntetektől a selymes finomságú bébiételekig, és tárolja ebben a légmentesen záródó edényben. Kiválóan alkalmas a K400 Artisan turmixgéppel elkészített kis adagok tárolásához.

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép többi tartozékához hasonlóan ezt a kis adagokhoz való kancsót is beteheti a mosogatógépbe. Legyen kreatív, és ne aggódjon a takarítás miatt.

Finom smoothie-k, szószok és mártások

A házi készítésű pürék, szószok és gyümölcslevek készítésekor a K400 Artisan turmixgéppel az ízek kavalkádját érheti el.

Még a legkeményebb hozzávalókat, például a dióféléket, magvakat, sűrű és leveles zöldségeket is krémessé varázsolhatja a tökéletes íz érdekében. Élvezze a jól összeválogatott, kiegyensúlyozott ízeket, és tárolja a turmixokat ebben a praktikus, kis adagokhoz való kancsóban.

A téli almalevestől a füstölt babpüréig vagy a diós kel pestóig minden könnyen elérhető.Tele tápláló ételekkel

Szeretne egy kis krémes csirkehúslevest csomagolni ebédre? Esetleg eltenne a picinek egy kevés alma- vagy krumplipürét?

Végiggondoltuk, hogy mennyi mindenre használhatja a K400 Artisan turmixgépét, hogy még több friss, egészséges ételt illeszthessen heti étrendjébe.

Ez a kis kancsó ideális kedvenc kesudióvaja tárolására, vagy arra, hogy a szombati reggelihez eltegyen egy kis hollandi mártást.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

1 X 200 ML-ES KANCSÓ KIS ADAGOKHOZ KSB2042BB

A kis adagokhoz való 200 ml-es kancsó olyan opcionális tartozék, amellyel még sokoldalúbban használhatja K400 Artisan turmixgépét. A kancsó BPA-mentes, és légmentesen záró fedéllel van ellátva, hogy könnyen tárolhassa a hűtőben az elkészült szószokat, mártásokat, önteteteket. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Az edényeket úgy terveztük, hogy az Ön rohanó életéhez igazodjanak, így kényelmesen készítheti el és tárolhatja bennük a turmixokat és gyümölcsleveket, és magával is viheti azokat. További információ... Válassza a nagyobb adagokhoz való 1,6 literes BPA-mentes műanyag kancsót, az 1 literes citrusfacsarót vagy a különösen sűrű turmixok készítésekor hasznos BPA-mentes tömörítőt. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.