500 ML-ES EGYSZEMÉLYES KANCSÓ 5KSB2032PJA

KSB2032PJA - 859711590850

Guarantee_2Y

BPA-mentes

Először készítse el a smoothie-t, majd alakítsa át hordozható tárolóedénnyé

Mosogatógépben mosogatható

Élvezze a nyüzsgő életet útközben is

Ragadja meg ezt az iváskönnyítő fedéllel ellátott, egyszemélyes kancsót, amely ideális arra, hogy a K400 Artisan turmixgéppel készített turmixokat magával vigye.

Iváskönnyítő fedél

Mindegy, hogy egészséges smoothie-t, élénk spenót- és ananászlevet vagy tejhabos lattét készített, egyszerűen csavarja le a fedelet, és hörpintsen a turmixból.

Vigye magával

Vigye magával a táskájában ezt a hordozható palackot, hogy biztosan pezsgő és remek napja legyen. Epres-banános smoothie vagy menta-uborka gazpacho? Jó étvágyat!

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép összes többi tartozékához hasonlóan ezt is könnyen mosogathatja a mosogatógépben. Élvezze a turmixolást, és ne aggódjon a takarítás miatt!

Egészséges ételek útközben

Bár mindannyian ismerjük a friss, házi készítésű ételek és italok előnyeit, mégis sokszor nehéz őket beilleszteni rohanó életünkbe. Ezért készítettünk egy külön megvásárolható, 500 ml-es egyszemélyes kancsót a KitchenAid K400 Artisan turmixgéphez.

A turmixgép speciális, előre beállított smoothie-programjával ötletes, egészséges, rostban, ásványi anyagokban és fehérjében gazdag, vitamindús smoothie-kat készíthet.

A kész smoothie-t pedig egyszerűen magával viheti a táskájában. Mi szólna egy színes mangókrém vagy kel-banán smoothie-hoz? Már készen van, csak fel kell hörpintenie, amikor egy kis plusz lökésre van szüksége. Maga a Mennyország.Szuperételek a turmixgéppel

Nem érti, hogy válhat egy turmix igazi erőművé? Ne gondolkozzon tovább.
A spenóthoz, kelkáposztához, mandulához és pisztáciához hasonló kemény hozzávalók mellett dobjon az edénybe egy marék szuperételt is, például:

• chia magot • lenmagot • fagyasztott acai bogyót
• kendermagot• szárított goji bogyót • zúzott kakaóbabot

A K400 Artisan turmixgéppel bármilyen tápláló hozzávalót összekeverhet, az eredmény mégis tökéletesen sima és egyenletes állagú lesz.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

500 ML-ES EGYSZEMÉLYES KANCSÓ 5KSB2032PJA

Fantasztikus turmixot készített, és alig várja, hogy megkóstolhassa? Öntse ebbe az 500 ml-es egyszemélyes kancsóba, és vigye magával. Ez a BPA-mentes műanyag kancsó a K400 Artisan turmixgép opcionális tartozéka, amely ideális az állandóan rohanó emberek számára. Méreténél fogva kiválóan alkalmas a reggelire készített egyszemélyes, egészséges smoothie-khoz vagy gyümölcslevekhez, az elvitelre szánt ebédhez vagy délutáni nasihoz, így kedvenc turmixa mindig kéznél van. További információ... A termoszokhoz vagy palackokhoz hasonlóan ez a kancsó is iváskönnyítő fedéllel rendelkezik. A kancsó és a fedél is mosogatógépben mosható. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Készítsen és tároljon különböző méretű turmixadagokat, amelyeket mindenhová magával vihet. Válassza a kis adagokhoz való 200 ml-es kancsót, a nagyobb adagokhoz vagy finom turmixokhoz való BPA-mentes 1,6 literes kancsót, az 1 literes citrusfacsarót vagy a sűrű keverékekhez, például mogyoróvajhoz vagy humuszhoz való tömörítőt. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.