5KCM1209EER - 859711593610

3 szín áll rendelkezésre, Piros

Guarantee_2Y

Spirális vízpermetező fej

Adagjelző és adagmérce

Többször használható aranybevonatú állandó szűrő

Programozható melegítőtálca

Könnyítse meg életét az ízletes „csepegtetős” kávéval

Tökéletesítse a kávékészítést a legjobb „csepegtetős” (drip) kávékészítővel. Ízletes kávé, amely egyszerűen és bármikor elkészíthető.

Ízesszencia

A kivételes ízvilágról az egyedülálló 29 nyílásos spirál vízadagoló fej gondoskodik. Ezzel a technológiával a kávéőrlemény egyenletesen áztatható át.

Fölösleges tovább találgatni!

Találja el a pontos mennyiséget minden alkalommal a többször használatos szűrő adagjelzőjével és a víztartály adagmércéjével. Nem kell többé találgatni.

Éjjel, nappal.

A 24 órás programmal és a letisztult LCD-kijelzővel az Ön kezében van az irányítás. A kijelző használata egyszerű, nem kell zavaros menürendszerben navigálnia.

Erős, erősebb, legerősebb

Az állítható főzeterősség-szabályozóval kiválaszthatja a kedve szerinti ízerősséget. Készítse el egyetlen gombnyomással a reggeli hangulatához legjobban illő kávét.

Nem kell tovább várnia

Jól esne egy csésze kávé? Vágjon bele! A „szüneteltetés és kitöltés” funkció segítségével a főzés befejezése előtt kiveheti a kancsót a kávékészítőből, és kitölthet egy csésze kávét.

Más a munkanaphoz és más a pihenőnaphoz

A két automatikus kávéfőzési program beállításával külön rutint alakíthat ki a munkanapokra és a pihenéssel töltött napokra.

Üdv, csinoska!

Ez a gyönyörű készülék otthona éke lehet. A modern és elegáns kivitelezés dicsekvésért kiált. Ráadásul az üvegkancsó kiöntője segít megelőzni a lecsöpögést és kifröccsenést, így bármilyen méretű és formájú csésze esetén tiszta és problémamentes kitöltést biztosít.Az Ön ízlése és kedve szerint

Akár jókedvűen ébred, akár ki se kelne az ágyból, „csepegtetős” (drip) kávékészítőnk pontosan tudja, mire van szüksége. Válassza ki a kívánt intenzitást, és a kávéőrleményt egyenletesen átitató víz pontosan az Ön kedvenc ízvilágát hozza el.Reggeltől estig

Mindig kávéidő van – legyen szó akár egy erős csészényiről reggelente vagy egy lágy koffeinmentes keverékről esténként. Nem is kérdés, hogy ideje szünetet tartania és csak kiélvezni az Önről szóló pillanatot.Mi van a dobozban?Mi van a dobozban?

1,7 literes kancsó egyedi kialakítású kiöntővel és fedéllel

A különleges kialakítású kancsóval problémamentesen tölthet meg bármilyen alakú csészét.

Egyedi, 29 nyílásos vízadagoló fej

Ideális a kávéőrlemény egyenletes áztatásához, hogy búcsút inthessen a kesernyés kávénak.

Többször használható aranybevonatú szűrő adagjelzővel

Pontosan tudja, mennyi kávéra van szükség a kedvenc íz eléréséhez. A szűrő adagjelzője útmutatást ad a tökéletes kávé elkészítéséhez.

Eltávolítható víztartály adagmércével

Eltávolítható víztartály az egyszerű újratöltéshez. Az adagmérce pontosan jelzi, mennyi vízre van szüksége az adott kávémennyiséghez.

Elõzõ
Következõ

1,7 LITERES „CSEPEGTETŐS” (DRIP) KÁVÉKÉSZÍTŐ 5KCM1209

A KitchenAid 12 csészés „csepegtetős” (drip) kávékészítőjével mindig ízletes kávét főzhet. Úgy készült, hogy Ön tökélyre fejleszthesse kávékészítési tudását, és elérje a kívánt ízt és aromát. Ez a kávégép leegyszerűsíti a kávéfőzés művészetét. Az egyedi, 29-lyukú spirális vízpermetező fej egyenletesen áztatja át a kávéőrleményt az ízek optimális kioldása érdekében, így kiemelkedően ízletes kávé készíthető vele. Az állítható főzeterősség-szabályozóval kiválaszthatja a kedve szerinti normál vagy intenzív erősséget. További információ... A többször használatos aranyszínű szűrőn található adagjelzőnek és a víztartályon lévő adagmércének köszönhetően pontosan kimérheti a kávéfőzéshez szükséges adagokat, ami még egységesebb és finomabb eredményt biztosít. Az üvegkancsó egyedi kialakítású kiöntője segít megelőzni a lecsöpögést és kifröccsenést, így bármilyen méretű és formájú csésze esetén problémamentes kitöltést biztosít. Ezzel a „csepegtetős” (drip) kávégéppel akkor főzhet kávét, amikor csak szeretne. A két automatikus programozási opcióval a nap bármely pontjára időzítheti a kávéfőzést. A „szüneteltetés és kitöltés” funkciónak köszönhetően még a főzés elkészülte előtt tölthet magának egy csésze kávét, a programozható melegítőtálca pedig legfeljebb 40 percig az Ön által beállított hőmérsékleten tartja a kávét. Tökéletes, ha reggel egy kis plusz időre van szüksége. A modern és elegáns megjelenésű KitchenAid „csepegtetős” (drip) kávékészítő remekül mutat a konyhapulton. Kombinálja a Design kollekciónkba tartozó kenyérpirítóval, hogy még finomabb reggeliket készíthessen!. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KCM1209

Műszaki adatok

Áramerősség (A) 4,8
Csatlakozás besorolása (W) 1100
Feszültség (V) 220-240
Frekvencia (Hz) 50/60
A termék magassága 364
A termék szélessége 182
A termék mélysége 340
Vízkapacitás 1.7
A becsomagolt termék magassága 437
A becsomagolt termék szélessége 249
Melegítés Warming tray
A becsomagolt termék mélysége 404
Nettó tömeg (kg) 3.3
Bruttó tömeg (kg) 4.4

Kávégép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Valami másra vágyik?

KERESSEN KÁVÉGÉPEINK KÖZÖTT

A tökéletes reggelihez pirítós dukál.

FEDEZZE FEL KENYÉRPIRÍTÓINKAT

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.