5KHM9212EOB - 859790101020

4 szín áll rendelkezésre, Ónix fekete

9 SEBESSÉGES BOTMIXER 5KHM9212

Magasabb sebességeken nehéz kenyértésztát és sűrű süteménytésztát kever. A legnagyobb sebességen habot ver és tökéletesen kemény tojásfehérjét készít. A digitális botmixer a klasszikus KitchenAid robotgép kistestvére: különösen jó hasznát vehetik az elfoglalt vagy a korlátozott pultterülettel rendelkező szakácsok. Ez a kisebb formátum is nagy eredményekre képes, az ízletes heti fogásoktól kezdve a kifinomult hétvégi ételekig. Itt is nyugodtan számíthat a stabil KitchenAid minőségre. További információ... A pontosság és erő érdekében az USA-ban készült masszív DC motorhoz (85 Watt) digitális LED kijelző tartozik.  A mellékelt tartozékok teljes skálája biztosítja bármilyen pékáru vagy süteményféle elkészítését. A nehéz keverékekhez vagy nagyobb mennyiségekhez ideális két rozsdamentes acél turbó keverőfej szériatartozék. A négy további tartozék két dagasztókar, egy 16 huzalos habverő, egy keverőbot és egy pamut tárolózsák. Válasszon a négy klasszikus szín közül: birodalmi vörös, onyx fekete, mandulakrém vagy kontúrezüst. A puha tapintású fogantyúval szerelt 1,1 kg-os botmixer elég könnyű és kényelmes az egykezes használathoz. A forgó zsinór növeli a rugalmasságot, így Ön mixelés közben szabadon mozoghat. Egészítse ki KitchenAid családját egy nagyon fontos új taggal, amely minden ételkészítési tevékenységbe kreativitást visz. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KHM9212

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 85
Frekvencia (Hz) 50/60
Feszültség (V) 220-400
Harangkések sebessége, fordulat/perc (min - max) 100-2300
Max. forgási sebesség 1300
Test anyaga Műanyag
Az elektromos tápvezeték hossza (cm) 153
A termék magassága 150
A termék szélessége (mm) 80
A termék mélysége (mm) 200
A becsomagolt termék magassága 210
A becsomagolt termék szélessége (mm) 135
A becsomagolt termék mélysége 235
Bruttó tömeg (kg) 1.7
Nettó tömeg (kg) 1.4

Kézi mixer

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.