Előző oldal
Gyors és könnyű

Füstös paradicsomleves csicseriborsóval

Főzés megkezdése

Eszközök

Részletek

12

Hozzávalók

9

Lépések

Hozzávalók

Hány adag?

  • -zöldségleves
  • -aszalt paradicsom (puha, vagy olajban eltett; a fölösleges olajat csepegtesse le)
  • -felaprított zöldhagyma (a fehér és a zöld része is)
  • -közepes méretű magozott datolya
  • -közepes gerezd fokhagyma (1 teáskanál zúzott)
  • -teáskanál tengeri só,
  • -teáskanál füstölt paprika
  • -teáskanál pirospaprika-pehely
  • -négybe vágott friss paradicsom
  • -evőkanál friss citromlé a tálaláshoz
  • -konzerv főtt csicseriborsó, leöblítve és lecsöpögtetve
  • -bögre apróra vágott simalevelű petrezselyem, plusz még egy kevés a tálaláshoz
  • 960 mlzöldségleves
  • 88 gaszalt paradicsom (puha, vagy olajban eltett; a fölösleges olajat csepegtesse le)
  • 20 gfelaprított zöldhagyma (a fehér és a zöld része is)
  • 2közepes méretű magozott datolya
  • 1közepes gerezd fokhagyma (1 teáskanál zúzott)
  • 1teáskanál tengeri só,
  • ¼teáskanál füstölt paprika
  • teáskanál pirospaprika-pehely
  • 300 gnégybe vágott friss paradicsom
  • 1evőkanál friss citromlé a tálaláshoz
  • 425 gkonzerv főtt csicseriborsó, leöblítve és lecsöpögtetve
  • ½bögre apróra vágott simalevelű petrezselyem, plusz még egy kevés a tálaláshoz
  • -zöldségleves
  • -aszalt paradicsom (puha, vagy olajban eltett; a fölösleges olajat csepegtesse le)
  • -felaprított zöldhagyma (a fehér és a zöld része is)
  • -közepes méretű magozott datolya
  • -közepes gerezd fokhagyma (1 teáskanál zúzott)
  • -teáskanál tengeri só,
  • -teáskanál füstölt paprika
  • -teáskanál pirospaprika-pehely
  • -négybe vágott friss paradicsom
  • -evőkanál friss citromlé a tálaláshoz
  • -konzerv főtt csicseriborsó, leöblítve és lecsöpögtetve
  • -bögre apróra vágott simalevelű petrezselyem, plusz még egy kevés a tálaláshoz
Tegye meg most
  • 1. lépés

    Az erőlevest, az aszalt paradicsomot, a zöldhagymát, a magozott datolyát, a fokhagymát, a sót, a füstölt paprikát és a pirospaprika-pelyhet tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

  • 2. lépés

    Rögzítse a fedelet, és a készüléket állítsa az Adapti-Blend™ Leves programra.

  • 3. lépés

    Turmixolja mindaddig, amíg a készülék magától ki nem kapcsol.

  • 4. lépés

    Vagy keverje körülbelül 5 percig, 1-es sebességfokozaton kezdve, és fokozatosan növelve a sebességet 10-es fokozatig.

  • 5. lépés

    Adja hozzá a friss paradicsomokat és a citromlevet, rögzítse a fedelet, és 3-as változó sebességen 3-5 másodpercig turmixolja, amíg a paradicsomok éppen csak összetörnek.

  • 6. lépés

    Adja hozzá a csicseriborsót és a petrezselymet, és körülbelül 1 percig hagyja a levest a fedél alatt állni, hogy fel tudja melegíteni a borsót.

  • 7. lépés

    A leves forrón kerül ki a készülékből.

  • 8. lépés

    Merje ki tálakba, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva azonnal fogyassza.

  • Elkészítési jegyzetek

    Jobban mutat, ha a levest először egy edénybe önti át, és onnan meri ki kisebb tálakba, hogy a folyadék és a csicseriborsó stb. egyenletesen oszoljon el.

LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK

Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.

Blender tüneményes testápoló

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

Mentás-korianderes csatni

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

Indiai csicseriborsós palacsinta

A vizet és az olajat öntse a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába, majd adja hozzá a lisztet...

LEGYEN KÉPBEN

Hírlevelünkre feliratkozva pompás étkezési ötleteket, hasznos tippeket és ínycsiklandozó KitchenAid ajánlatokat kaphat.

FELIRATKOZÁS

Az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmát megértettem és elfogadom, és


a) Hozzájárulok ahhoz, hogy a(z) KitchenAid márkával és a Whirlpool Corporation más márkáival kapcsolatban testre szabott marketinganyagokat kapjak.

Füstös paradicsomleves csicseriborsóval

1. lépés

Az erőlevest, az aszalt paradicsomot, a zöldhagymát, a magozott datolyát, a fokhagymát, a sót, a füstölt paprikát és a pirospaprika-pelyhet tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

2. lépés

Rögzítse a fedelet, és a készüléket állítsa az Adapti-Blend™ Leves programra.

3. lépés

Turmixolja mindaddig, amíg a készülék magától ki nem kapcsol.

4. lépés

Vagy keverje körülbelül 5 percig, 1-es sebességfokozaton kezdve, és fokozatosan növelve a sebességet 10-es fokozatig.

5. lépés

Adja hozzá a friss paradicsomokat és a citromlevet, rögzítse a fedelet, és 3-as változó sebességen 3-5 másodpercig turmixolja, amíg a paradicsomok éppen csak összetörnek.

6. lépés

Adja hozzá a csicseriborsót és a petrezselymet, és körülbelül 1 percig hagyja a levest a fedél alatt állni, hogy fel tudja melegíteni a borsót.

7. lépés

A leves forrón kerül ki a készülékből.

8. lépés

Merje ki tálakba, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva azonnal fogyassza.

Elkészítési jegyzetek

Jobban mutat, ha a levest először egy edénybe önti át, és onnan meri ki kisebb tálakba, hogy a folyadék és a csicseriborsó stb. egyenletesen oszoljon el.

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.