1. lépés
Illessze a kétoldalú szeletelő-/reszelőtárcsát a multifunkciós konyhagépbe, és 2-es sebességen szeletelje fel az uborkát.
2. lépés
Tegye az uborkaszeleteket egy salátás tálba.
3. lépés
Ugyanezzel a tárcsával 2-es sebességen szeletelje fel a lilahagymát. Tegye a tálba.
4. lépés
Vágja félbe a koktélparadicsomokat. Tegye a tálba.
5. lépés
Adja hozzá a Kalamata olívabogyót.
6. lépés
Kockázza fel a feta sajtot. Tegye a tálba.
7. lépés
Egy kisméretű edényben keverje össze a vörösborecetet, a citromlét, a szárított oreganót, a sót és a borsot. Keverés közben lassan adja hozzá az olívaolajat.
8. lépés
Öntse az öntetet a salátára.
9. lépés
Finoman keverje össze az egészet, és tálalja pirított pitával.
LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK
Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.
1. lépés
Illessze a kétoldalú szeletelő-/reszelőtárcsát a multifunkciós konyhagépbe, és 2-es sebességen szeletelje fel az uborkát.
2. lépés
Tegye az uborkaszeleteket egy salátás tálba.
3. lépés
Ugyanezzel a tárcsával 2-es sebességen szeletelje fel a lilahagymát. Tegye a tálba.
4. lépés
Vágja félbe a koktélparadicsomokat. Tegye a tálba.
5. lépés
Adja hozzá a Kalamata olívabogyót.
6. lépés
Kockázza fel a feta sajtot. Tegye a tálba.
7. lépés
Egy kisméretű edényben keverje össze a vörösborecetet, a citromlét, a szárított oreganót, a sót és a borsot. Keverés közben lassan adja hozzá az olívaolajat.
8. lépés
Öntse az öntetet a salátára.
9. lépés
Finoman keverje össze az egészet, és tálalja pirított pitával.