Hozzávalók
1. lépés
A pohár előmelegítéséhez a gőzkar segítségével öntsön forró vizet egy hőálló pohárba.
2. lépés
Öntse ki a vizet, majd tegyen a pohárba 1 teáskanál világosbarna (Demerara) és 1 teáskanál sötétbarna (Muscovado) cukrot.
3. lépés
Készítse el a pohárba az eszpresszót.
4. lépés
A forró eszpresszóban olvassza fel a cukrot, majd töltse bele a whisky-t.
5. lépés
Egy másik edényben habverővel vagy kézzel verje addig a tejszínt, amíg puha csúcsokat nem képez. A tejszínnek keménynek, de még önthetőnek kell lennie. Egy meleg kanál hátán öntse lassan a kávéra, vigyázva, hogy ne törje meg a kávé felszínét.
6. lépés
Szórja meg egy kevés őrölt szerecsendióval!
LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK
Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.
1. lépés
A pohár előmelegítéséhez a gőzkar segítségével öntsön forró vizet egy hőálló pohárba.
2. lépés
Öntse ki a vizet, majd tegyen a pohárba 1 teáskanál világosbarna (Demerara) és 1 teáskanál sötétbarna (Muscovado) cukrot.
3. lépés
Készítse el a pohárba az eszpresszót.
4. lépés
A forró eszpresszóban olvassza fel a cukrot, majd töltse bele a whisky-t.
5. lépés
Egy másik edényben habverővel vagy kézzel verje addig a tejszínt, amíg puha csúcsokat nem képez. A tejszínnek keménynek, de még önthetőnek kell lennie. Egy meleg kanál hátán öntse lassan a kávéra, vigyázva, hogy ne törje meg a kávé felszínét.
6. lépés
Szórja meg egy kevés őrölt szerecsendióval!