A házi mogyoróvaj sokkal finomabb, mint a bolti. Ráadásul mi dönthetjük el, hogy mennyire legyen krémes vagy darabos, és milyen ízesítéssel készítsük.
1. lépés
A mogyorókat addig pirítjuk, amíg aranybarnák nem lesznek, majd hűlni hagyjuk.
2. lépés
A turmixgépbe helyezzük, rátesszük a tetejét, és 1-es fokozaton jól megőröljük.
3. lépés
A sebességet lassan közepes/nagyra állítjuk (8-as állás).
4. lépés
Az összetevőket az ételtolóval lenyomva addig keverjük, amíg a vaj össze nem áll.
LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK
Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.
1. lépés
A mogyorókat addig pirítjuk, amíg aranybarnák nem lesznek, majd hűlni hagyjuk.
2. lépés
A turmixgépbe helyezzük, rátesszük a tetejét, és 1-es fokozaton jól megőröljük.
3. lépés
A sebességet lassan közepes/nagyra állítjuk (8-as állás).
4. lépés
Az összetevőket az ételtolóval lenyomva addig keverjük, amíg a vaj össze nem áll.