Előző oldal

Mogyoróvaj

A házi mogyoróvaj sokkal finomabb, mint a bolti. Ráadásul mi dönthetjük el, hogy mennyire legyen krémes vagy darabos, és milyen ízesítéssel készítsük.

Főzés megkezdése

Eszközök

Részletek

1

Hozzávalók

4

Lépések

Hozzávalók

  • 400 gföldimogyoró vagy egyéb dió- és mogyoróféle
Tegye meg most
  • 1. lépés

    A mogyorókat addig pirítjuk, amíg aranybarnák nem lesznek, majd hűlni hagyjuk.

  • 2. lépés

    A turmixgépbe helyezzük, rátesszük a tetejét, és 1-es fokozaton jól megőröljük.

  • 3. lépés

    A sebességet lassan közepes/nagyra állítjuk (8-as állás).

  • 4. lépés

    Az összetevőket az ételtolóval lenyomva addig keverjük, amíg a vaj össze nem áll.

LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK

Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.

Mentás-korianderes csatni

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

Indiai csicseriborsós palacsinta

A vizet és az olajat öntse a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába, majd adja hozzá a lisztet...

Blender tüneményes testápoló

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

Mogyoróvaj

1. lépés

A mogyorókat addig pirítjuk, amíg aranybarnák nem lesznek, majd hűlni hagyjuk.

2. lépés

A turmixgépbe helyezzük, rátesszük a tetejét, és 1-es fokozaton jól megőröljük.

3. lépés

A sebességet lassan közepes/nagyra állítjuk (8-as állás).

4. lépés

Az összetevőket az ételtolóval lenyomva addig keverjük, amíg a vaj össze nem áll.

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.