Előző oldal
Barátságok vége

Pisztráng és nyelvhal terrine bazsalikomszósszal

Ha klasszikus receptről van szó, a halas terrine-ek a legjobbak! Egyszerűen elkészíthető, de megvan benne az a kis extra, ami izgalomba hozza az ételek szerelmeseit.

Főzés megkezdése

Eszközök

Robotgép

Robotgép

Ételdaráló

Ételdaráló

Ételtálca

Ételtálca

Részletek

9

Hozzávalók

9

Lépések

Idő

30'

Előkészítés

35'

Főzés

65'

Összesen

Hozzávalók

Hány adag?

  • 100 gbőr nélküli pisztrángfilé
  • 150 gnyelvhalfilé
  • 50 gsűrű tejszín (48%-os)
  • 10 gmetélőhagyma
  • 1 evőkanálmajonéz
  • 1 teáskanáljoghurt
  • 5 gbazsalikom
  • -
  • -bors
  • 200 gbőr nélküli pisztrángfilé
  • 300 gnyelvhalfilé
  • 100 gsűrű tejszín (48%-os)
  • 20 gmetélőhagyma
  • 2 evőkanálmajonéz
  • 1 evőkanáljoghurt
  • 10 gbazsalikom
  • -
  • -bors
  • 300 gbőr nélküli pisztrángfilé
  • 450 gnyelvhalfilé
  • 150 gsűrű tejszín (48%-os)
  • 30 gmetélőhagyma
  • 3 evőkanálmajonéz
  • 2 teáskanáljoghurt
  • 15 gbazsalikom
  • -
  • -bors
Tegye meg most
  • 1. lépés

    Az élelmiszerőrlőt állítsa be a finomőrlő tárcsával. Az élelmiszerőrlőt az élelmiszertárcsával együtt rögzítse a KitchenAid Stand Mixerre.

  • 2. lépés

    A pisztrángfilét vágja csíkokra, a sebességszabályozó kart állítsa 3-as fokozatra, és darálja finomra.

  • 3. lépés

    A tejszínt és az apróra vágott metélőhagymát adja a pisztránghoz, sóhoz és borshoz.

  • 4. lépés

    Zsírozzon ki egy kisméretű négyszögletes formát, és bélelje ki a nyelvhalfilékkel.

  • 5. lépés

    Töltse meg a lazacos töltelékkel, és a kilógó nyelvhalfiléket hajtsa rá a terrine tetejére.

  • 6. lépés

    A terrine-t 170°C fokra előmelegített sütőben süsse 35 percig.

  • 7. lépés

    Készítse el a bazsalikommártást: egy tálban keverje össze a majonézt, a joghurtot és a petrezselymet.

  • 8. lépés

    Melegen vagy hidegen, a bazsalikomszósszal tálalja.

  • TIPP

    Nagyobb adagokban, salátával tálalva könnyű nyári főfogás is lehet belőle.

LEGKEDVELTEBB ÉTELEINK

Vállalja be az ízek kísértését ezekkel a kipróbált és bevált receptekkel. Vendégei elégedett mosolyát ugyanúgy fogja szeretni, mint a házi séfek által ajánlott ételek ízeit.

Mentás-korianderes csatni

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

Indiai csicseriborsós palacsinta

A vizet és az olajat öntse a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába, majd adja hozzá a lisztet...

Blender tüneményes testápoló

Az összes hozzávalót tegye a KitchenAid® Pro Line® sorozatú turmixgép kancsójába.

LEGYEN KÉPBEN

Hírlevelünkre feliratkozva pompás étkezési ötleteket, hasznos tippeket és ínycsiklandozó KitchenAid ajánlatokat kaphat.

FELIRATKOZÁS

Az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmát megértettem és elfogadom, és


Hozzájárulok ahhoz, hogy a(z) KitchenAid márkával és a Whirlpool Corporation más márkáival kapcsolatban testre szabott marketinganyagokat kapjak.

Pisztráng és nyelvhal terrine bazsalikomszósszal

1. lépés

Az élelmiszerőrlőt állítsa be a finomőrlő tárcsával. Az élelmiszerőrlőt az élelmiszertárcsával együtt rögzítse a KitchenAid Stand Mixerre.

2. lépés

A pisztrángfilét vágja csíkokra, a sebességszabályozó kart állítsa 3-as fokozatra, és darálja finomra.

3. lépés

A tejszínt és az apróra vágott metélőhagymát adja a pisztránghoz, sóhoz és borshoz.

4. lépés

Zsírozzon ki egy kisméretű négyszögletes formát, és bélelje ki a nyelvhalfilékkel.

5. lépés

Töltse meg a lazacos töltelékkel, és a kilógó nyelvhalfiléket hajtsa rá a terrine tetejére.

6. lépés

A terrine-t 170°C fokra előmelegített sütőben süsse 35 percig.

7. lépés

Készítse el a bazsalikommártást: egy tálban keverje össze a majonézt, a joghurtot és a petrezselymet.

8. lépés

Melegen vagy hidegen, a bazsalikomszósszal tálalja.

TIPP

Nagyobb adagokban, salátával tálalva könnyű nyári főfogás is lehet belőle.

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.