A márka lényege

A KitchenAid dolgozói már közel egy évszázada komolyan veszik az ételt, termékeik pedig a professzionális teljesítmény, a kézműves minőség és az ikonikus dizájn ötvözetét jelentik.

SERIOUS ABOUT FOOD

A Serious About Food a KitchenAid életstílus vezérfonala. Nézetünk szerint az étel sokkal több, mint csupán a szervezetünk energiaforrása. Akik komolyan veszik az ételt, azok túlmennek a főzés műveletén. Ez a világ összes érzékszervünkkel való felfedezéséről szól, az ízletes étel iránti szenvedély által hajtva. Ez a megosztás öröméről és a saját konyhai stílusunk kifejezési módjáról szól. Ez az innováció kihívását, továbbá az új ízek és új lehetőségek felfedezésének izgalmát jelenti.

KitchenAid

Professzionális teljesítmény

Termékei fejlesztése során a KitchenAid mindig a professzionális világból érkező tanácsokra, tippekre és javaslatokra támaszkodik. A nem csupán ezért, hanem kiváló minőségű gyártmányai miatt is egyedi cég bizonyított teljesítményével képes felizzítani a konyhai szenvedélyt. Legyen Ön akár kezdő, akár már majdnem szakértő, a KitchenAid az Ön ideális partnere: minden készülékének elgondolása, megtervezése és kifejlesztése hivatásos séfekkel karöltve történik. E régi kapcsolatokból származik azon termékek skálája, amelyek technológiái és anyagai elsőrendű professzionális eredményeket biztosítanak. Ez kiváló minőségű, stílusos és jól teljesítő készülékeket, illetve a menük és konyhadizájn további lehetőségeit jelenti. Akik valóban „komolyan veszik az ételt”, azok a KitchenAid termékek előállítási módjának köszönhetően most professzionális eredményeket érhetnek el.

Kézműves minőség

A KitchenAid élménynél először a látás és tapintás érzékszerveire van szükség. Valójában minden KitchenAid készülék lényegét a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jelentik. A rozsdamentes acél látványra és tapintásra egyaránt a tartósság és páratlan minőség érzetét kelti. Mindezen elemek harmonikusan ötvöződnek a gondos és körültekintő formatervezéssel, úgy a kis, mint a nagy készülékeknél.

Ikonikus dizájn

A KitchenAid kis háztartási készülékek, nagy készülékek és konyhai eszközök teljes skálájának örök kiválósága az időtlenségnek, illetve annak az ikonikus álló mixer által ihletett egyedi és merész formatervezésnek köszönhető, amely bármely konyhát karakteressé tesz. Kétségtelen, hogy a gondos kivitelezés, tartósság, masszív jelleg, minőségi anyagok és a részletekre való aprólékos odafigyelés volt mindig és marad továbbra is az alapja a KitchenAid összes asztali készülékének és – akár szabadonálló, akár beépíthető – nagy berendezésének.

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.