5KHM5110EWH - 859780501030

2 szín áll rendelkezésre, Fehér

Guarantee_2Y

Könnyen állítható 5 sebességes mechanikus vezérlés

Hatékony és erőteljes egyenáramú motor

Rozsdamentes acél turbó keverőfejek és habverő

Hatékony keverés fél kézzel

Ez a praktikus kis mixer egyszerűvé teszi a sütés-főzést

5 sebesség a sokoldalúságért

Keverjen össze mindenféle hozzávalót, kezdve 1-es fokozaton a sűrű, lassan keverhető és darabos hozzávalóktól (például dió vagy csokidarabkák) egészen az 5-ös fokozaton is keverhető vajig és cukorig.

Forgassa a legmegfelelőbb pozícióba

Rögzítse a vezetéket a bal vagy a jobb oldalra, ezáltal bármilyen szögből eléri a hozzávalókat. A kerek vezeték emellett könnyen tisztára törölhető.

Egy gombnyomásos eltávolítás

Szeretné, ha egyetlen gombnyomással gyorsan eltávolíthatná a tartozékokat a kézi mixerről? Megcsináltuk!

Egyszerű használatra tervezve

A kézi mixerek ideálisak a kisebb, mindennapi munkákhoz. És most még egyszerűbbé tettük a dolgokat. Könnyű, ergonomikus markolattal és hatékony, de ugyanakkor halk motorral.Pehelykönnyű

Pompás habcsókot és tetszőleges állagú tejszínhabot tud készíteni – lágyat, közepeset vagy keményet. A 16 huzalos habverővel kiváló minőségűre verheti fel a hozzávalókat.Keverés kevesebb lerakódással

A rozsdamentes acél turbó keverőfejeket úgy tervezték, hogy ne legyen középen olyan rész, ahol lerakódhatnak a hozzávalók – ráadásul így egyenletesebben is keverednek el a hozzávalók. Ez pedig annyit tesz, hogy Önnek kevesebb dolga lesz.Mi van a dobozban?

Rozsdamentes acél turbó keverőfej

A rozsdamentes acélból készült turbó keverőfejeket úgy tervezték, hogy ne legyen középen olyan rész, ahol lerakódhatnak a hozzávalók – ráadásul így egyenletesebben is keverednek el a hozzávalók. Ideális linzertésztához és piskótatésztához. Mosogatógépben mosható.

16 huzalos habverő

16 huzalos rozsdamentes acél habverő a kiváló keverésért. Ideális kemény tejszínhab, mousse krém, felvert tojásfehérje és habcsók készítéséhez. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

5 SEBESSÉGES KÉZI MIXER - KITCHENAID CLASSIC 5KHM5110

5-sebességes kézi mixerünk egy kompakt, mégis erős mixer, mely megkönnyíti a mindennapi konyhai feladatokat. Segítségével lágyan elkeverheti, összeturmixolhatja, valamint felverheti a könnyű vagy nehéz hozzávalókat. A kényelmes fogás megkönnyíti a munkát, ráadásul a rögzíthető tápvezetéknek köszönhetően mindig tökéletes helyzetben használhatja a készüléket. A kézi mixer a könnyen állítható sebességfokozatokkal bármilyen feladat elvégzésére képes, a hatékony motor pedig nagyszerű kezelhetőséget biztosít. További információ... A rozsdamentes acél keverőfejeket központi rúd nélkül terveztük, hogy Önnek kevesebb lerakódott tésztával kelljen bajlódnia. Ha végzett, egyszerűen csak nyomja meg a tartozék-kiadó gombot, helyezze azokat a mosogatógépbe, és törölje tisztára a készülékházat és a vezetéket a következő használathoz. Íme egy újabb egyedi KitchenAid készülék, mely kezei meghosszabbításával, valamint, képzelete és képességei szabadon engedésével kreativitást és élvezetet visz a konyhai kalandokba. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KHM5110

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 85
Áramerősség (A) 0,4
Frekvencia (Hz) 50/60
Feszültség (V) 220-240
Harangkések sebessége, fordulat/perc (min - max) 100-2300
Max. forgási sebesség 1000
Test anyaga Műanyag
Kés anyaga Igen
Az elektromos tápvezeték hossza (cm) 160
A termék magassága 295
A termék szélessége (mm) 95
A termék mélysége (mm) 210
A becsomagolt termék magassága 200
A becsomagolt termék szélessége (mm) 140
A becsomagolt termék mélysége 235
Bruttó tömeg (kg) 1.58
Nettó tömeg (kg) 1.17

Kézi mixer

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.