5KSM3311XEBM - 859701401480

6 szín áll rendelkezésre, Matt fekete

Guarantee_5Y

Készítsen bármit

A legsokoldalúbb készülék a konyhájában

NEM GOND A DAGASZTÁS

A dagasztókar tökéletes mindenféle tészta dagasztásához. Használja ezt pasta, pizza és kenyér készítéséhez.

NE HABOZZON

Fogja meg a huzalhabverőt, amikor levegősíteni kell a keveréket.

KEVERJE KI A LEGJOBBAT

A lapos krémkeverő megbirkózik a nehezebb keverékekkel, és a megfelelő állagot nyújtja mindenhez – a burgonyapürétől a tortabevonatokig.

Illik az életébe

A 3,3 literes robotgép egy kellemes válasz az olyanok számára, akik szeretik a robotgépünket, de egy kis vagy közös konyhájuk van. Ha szűk helyen dolgozik, vagy könnyű tárolásra van szüksége, ez az Ön modellje.A szórakozás beépítve

Sima, lekerekített billenőfejű formatervezésünk 9 különböző színben áll rendelkezésre, így biztosan megtalálja a tökéletes robotgépet.Elegáns, könnyen használható és gyorsan tisztítható. Fordítson több időt a sütésre és főzésre, ahelyett hogy a felhasználói kézikönyvet bújná.

Elegáns, könnyen használható és gyorsan tisztítható. Fordítson több időt a sütésre és főzésre, ahelyett hogy a felhasználói kézikönyvet bújná.

Pörgesse a gépet

Soha nem volt még könnyebb a hozzávalók hozzáadása a keverékhez a robotgép eredeti bolygóműves mozgatásának köszönhetően. A kis erőfeszítést igénylő és kiváló minőségű eredmények kéz a kézben járnak.A keverőkar az egyik irányban pörög, míg a habverő a másik irányban fordul el, ezzel folyamatosan a tál közepe felé tolja a hozzávalókat.

A keverőkar az egyik irányban pörög, míg a habverő a másik irányban fordul el, ezzel folyamatosan a tál közepe felé tolja a hozzávalókat.

Utoljára készült

Robotgépeink a legerősebb anyagokból készültek, és kiáll bármilyen recepttel szemben, amit ráküld. Milyen recepttel fogja kihívni a robotgépet?Robotgépeink leküzdenek bármit, a ragadós keverékektől kezdve a tömör tésztákig. Tehát ne rettenjen vissza. Állítsa kihívások elé a robotgépet.

Robotgépeink leküzdenek bármit, a ragadós keverékektől kezdve a tömör tésztákig. Tehát ne rettenjen vissza. Állítsa kihívások elé a robotgépet.

Mi van a dobozban?

3,3 literes rozsdamentes acél tál

Csiszolt rozsdamentes acél tál fogantyú nélkül. Mosogatógép felső kosarában mosható.

Huzalhabverő

Rozsdamentes acél 6 huzalos tojásdad huzalhabverő max. tállefedéshez és nagy kapacitású habveréshez ugyanolyan gyorsan és könnyedén, mint kisebb mennyiségek esetén.

Dagasztókar

Élesztős tésztafélék (kenyér, pizza, kifőtt tészta) keveréshez és gyúrásához. Anyaga tapadásmentes nylon bevonattal ellátott alumínium. Mosogatógépben mosható.

Lapos habverő

Normál – nehéz keverékekhez használható (sütemények, bevonatok, kekszek, burgonyapüré). Anyaga tapadásmentes nylon bevonattal ellátott alumínium. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

Milyen nagy ez a robotgép?

Hasonlítsa össze a 3,3 literes robotgépet a termékcsalád többi tagjával3,3 LITERES ROBOTGÉP 5KSM3311X

Ez a vasból készült és az összes tartozékkal használható „kicsi, de erős” robotgép is gyönyörű új színek széles választékában kapható! A KitchenAid robotgépet a „bolygómozgás” tette legendává: ennek a különleges műszaki megoldásnak köszönhető, hogy működés közben a keverőkar az egyik irányban pörög és a másik irányban fordul el. Az emiatt a tál közepe felé tolódó hozzávalókból így alakulnak ki a védjegyünknek számító végeredmények: a gyönyörű sütemény- és kenyértészták és keverékek. További információ... Az új mini robotgép ugyanolyan sokoldalú, mint a 4,8 literes nagytestvér, hiszen ugyanazokat a recepteket valamivel kisebb (3,3 literes) mennyiségben, de a városi életvitelhez ideális méretben tudja elkészíteni. Öntöttvas szerkezetének köszönhetően robusztus és megbízható; a hibátlan teljesítmény érdekében a szerelvényeket és tartozékokat egy erős motor hajtja. Cupcake, brownie, bagel és burger… ez a kicsi, de erős gép mindet tudja! Mivel a főzés folyamata több szakaszból áll, a robotgép tervezői a legsokoldalúbb konyhai eszközt alkották meg. A mellékelt és külön megvásárolható tartozékok széles skálája egyszerűen bedugható a többcélú tartozékfejbe. A mellékelt és külön megvásárolható tartozékok széles skálája egyszerűen bedugható a többcélú tartozékfejbe, és ezzel kezdetét veheti a hús darálása, zöldségek szeletelése, tészta nyújtása vagy vágása, facsarás, aprítás és feldolgozás, vagyis a mini robotgép átváltozása igazi igáslóvá! A tartozékfejhez az összes meglévő, klasszikus robotgép tartozék használható. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KSM3311X

Műszaki adatok

TELJESÍTMÉNY_MAX 250
Motortípus DC (Direct Current)
Z_HORSEPOWER 0.22
Feszültség 220-240
Eszpresszó/cappucino csészék száma 250
Telepítés típusa 50/60
Feszültség (V) 200
Melegítés 40
Digitális visszaszámlálás jelző 0.7
Vízkapacitás 40
Test anyaga Zinc
Vízkőmentesítési jelzés van 120
USP információ 8 Igen
A termék hosszú leírása 312
SZÉLESSÉG 198
EAN-kód 312
Mérési kép 384
CSOMAGOLT_SZÉLESSÉG 406
Termékcsalád 262
NETTÓ_TÖMEG 6.5
Kancsó típusa Rozsdamentes acél
WEIGHT_GROSS 8.3
Tojásfehérje 8
Z_KG_SÜTEMÉNY 1.8
Tört burgonya 2
Aprósütemény (normál 5,1 cm-es sütemény) 60
USP information 17 Euro

Robotgép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Felhasználói kézikönyv

A felhasználói kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnia kell az új készülékérõl. Ígérjük, pillanatok alatt használatba veszi a sütés-fõzéshez.

Letöltés

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

És még többet is megtehet

Engedjen teret kreativitásának és mutassa meg az Önben rejlő séfet

TARTOZÉKOK TALLÓZÁSA

Több
robotgépre
éhezik?

FEDEZZE FEL ROBOTGÉPEINKET

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGNÉZÉSE

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.