5KSM125EOB - 859701301020

9 szín áll rendelkezésre, Ónix fekete

Guarantee_5Y

Készítsen bármit

A legsokoldalúbb készülék a konyhájában

NEM GOND A DAGASZTÁS

A dagasztókar tökéletes mindenféle tészta dagasztásához. Használja ezt pasta, pizza és kenyér készítéséhez.

NE HABOZZON

Fogja meg a huzalhabverőt, amikor levegősíteni kell a keveréket.

KEVERJE KI A LEGJOBBAT

A lapos krémkeverő megbirkózik a nehezebb keverékekkel, és a megfelelő állagot nyújtja mindenhez – a burgonyapürétől a tortabevonatokig.

A szórakozás beépítve

Sima, lekerekített billenőfejű formatervezésünk 4 különböző színben áll rendelkezésre, így biztosan megtalálja a tökéletes robotgépet.Elegáns, könnyen használható és gyorsan tisztítható. Fordítson több időt a sütésre és főzésre, ahelyett hogy a felhasználói kézikönyvet bújná.

Elegáns, könnyen használható és gyorsan tisztítható. Fordítson több időt a sütésre és főzésre, ahelyett hogy a felhasználói kézikönyvet bújná.

Pörgesse a gépet

Soha nem volt még könnyebb a hozzávalók hozzáadása a keverékhez a robotgép eredeti bolygóműves mozgatásának köszönhetően. A kis erőfeszítést igénylő és kiváló minőségű eredmények kéz a kézben járnak.A keverőkar az egyik irányban pörög, míg a habverő a másik irányban fordul el, ezzel folyamatosan a tál közepe felé tolja a hozzávalókat.

A keverőkar az egyik irányban pörög, míg a habverő a másik irányban fordul el, ezzel folyamatosan a tál közepe felé tolja a hozzávalókat.

Utoljára készült

Robotgépeink a legerősebb anyagokból készültek, és kiáll bármilyen recepttel szemben, amit ráküld. Milyen recepttel fogja kihívni a robotgépet?Robotgépeink leküzdenek bármit, a ragadós keverékektől kezdve a tömör tésztákig. Tehát ne rettenjen vissza. Állítsa kihívások elé a robotgépet.

Robotgépeink leküzdenek bármit, a ragadós keverékektől kezdve a tömör tésztákig. Tehát ne rettenjen vissza. Állítsa kihívások elé a robotgépet.

Igazodik az igényeihez

Válasszon a kiegészítők teljes választékából. Csak csatlakoztassa őket, és már készen is áll!
Alkosson meg bármilyen ételt, amit valaha is szeretett volna elkészíteni.A tartozékok tökéletesek arra, hogy a robotgépet úgy módosítsák és adaptálják, hogy megfeleljen igényeinek és kulináris kalandjainak.

A tartozékok tökéletesek arra, hogy a robotgépet úgy módosítsák és adaptálják, hogy megfeleljen igényeinek és kulináris kalandjainak.

Mi van a dobozban?

4,8 literes rozsdamentes acél tál

Polírozott, ergonomikus rozsdamentes acél fogantyú. Mosogatógépben mosható. Robusztus, stabil és strapabíró

Huzalhabverő

Rozsdamentes acél 11 huzalos tojásdad huzalhabverő max. tállefedéshez és nagy kapacitású habveréshez ugyanolyan gyorsan és könnyedén, mint kisebb mennyiségek esetén.

Dagasztókar

Élesztős tésztafélék (kenyér, pizza, kifőtt tészta) keveréshez és gyúrásához. Anyaga tapadásmentes nylon bevonattal ellátott alumínium. Mosogatógépben mosható.

Lapos habverő

Normál – nehéz keverékekhez használható (sütemények, bevonatok, kekszek, burgonyapüré). Anyaga tapadásmentes nylon bevonattal ellátott alumínium. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

És még többet is megtehet

Engedjen teret kreativitásának és mutassa meg az Önben rejlő séfet4,8 LITERES ARTISAN ROBOTGÉP 5KSM125

Az Ohióban még mindig kézi összeszereléssel készített, öntött fémből álló robotgép nemcsak elegáns, hanem könnyen tisztítható és használható, illetve strapabíró is. A piros, fekete, ezüst és krémszín árnyalatai minden ízlést, konyhát és szakácsot kielégítenek! Ikonikus robotgépünk rugalmasan illeszthető minőségi és időtlen formatervezése is segíti a házi készítésű finom ízek megalkotását. Eredeti bolygómozgás – működés közben a keverőkar az egyik irányban pörög és a másik irányban fordul el, ezzel folyamatosan a tál közepe felé tolja a hozzávalókat. További információ...  A 10 sebességfokozatú beállítás gyors, alapos és precíz mixelést tesz lehetővé. A fejben található közvetlen hajtású motorral van biztosítva az, hogy az erő leadása közvetlenül a tartozékoknál történjen. A robotgép hatékony, megbízható és hosszú élettartamú. Mivel a főzés folyamata több szakaszból áll, az Artisan robotgép tervezői a legsokoldalúbb konyhai eszközt alkották meg. A mellékelt és külön megvásárolható tartozékok széles skálája egyszerűen bedugható a többcélú tartozékfejbe. Ezzel kezdetét veheti a hús darálása, zöldségek szeletelése, tészta nyújtása és vágása, facsarás, aprítás és feldolgozás… Mindehhez és még sok máshoz csupán egyetlen készülékre van szükség!. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KSM125

Műszaki adatok

TELJESÍTMÉNY_MAX 300
Motortípus AC (Alternating current)
Z_HORSEPOWER 0.19
Feszültség 220-240
Cseppmentesség van 0,2
Telepítés típusa 50/60
Eszpresszó/cappucino csészék száma 300
Feszültség (V) 220
Melegítés 58
Digitális visszaszámlálás jelző 1
Vízkapacitás 58
Test anyaga Zinc
Vízkőmentesítési jelzés van 145
Z_I_BLENDER_BOWL_CAP 4.8
USP információ 8 Igen
A termék hosszú leírása 360
SZÉLESSÉG 240
EAN-kód 370
Mérési kép 413
CSOMAGOLT_SZÉLESSÉG 406
Termékcsalád 273
NETTÓ_TÖMEG 10.4
Kancsó típusa Rozsdamentes acél
WEIGHT_GROSS 11.5
Pitetészta: kg liszt 0.5
Tojásfehérje 12
Max. tartalom felvert tejszínből 1
Z_KG_SÜTEMÉNY 2.7
Z_KG_KENYÉR_TÉSZTA 2
Tört burgonya 1.5
Aprósütemény (normál 5,1 cm-es sütemény) 108
USP information 17 Euro

Kiegészítők

Additional Image 1 Standard Dough hook, Standard Beater, Standard Wire Whip

Robotgép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Felhasználói kézikönyv

A felhasználói kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnia kell az új készülékérõl. Ígérjük, pillanatok alatt használatba veszi a sütés-fõzéshez.

Letöltés

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Több
robotgépre
éhezik?

FEDEZZE FEL ROBOTGÉPEINKET

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.