5KSB8270EBK - 859710701460

3 szín áll rendelkezésre, Öntöttvas fekete

Bemutatjuk a legerősebb turmixgépet

A KitchenAid Artisan Power turmixgép a levesektől a szószokig az összes egészséges receptet egyenletesebb állagúra készíti el.Páratlan turmixolás

A főzés olyan, mint az élet: lényege a megfelelő hozzávalók összeturmixolása. Csak Ön tudja, hogy melyek a megfelelő összetevők. Mi pedig azt tudjuk, hogy ezek miként turmixolhatók össze a legjobban. Gondoskodunk arról, hogy a száraztól a fagyasztott gyümölcsig, a magvaktól a zöldségekig minden tökéletesen össze legyen turmixolva. A gyors, ám egészséges főzéshez. A kompromisszumok nélküli élethez.Mosogatógépben mosható, 1.75L BPA-mentes kancsó levehető fogantyúval és szellőző fedél levehető mérőkupakkal

Turmixolás közben könnyen elvégezhető a hozzávalók bemérése és hozzáadása: a levehető mérőkupak optimalizálja a turmixgép teljesítményét

Erős motor 3,5 LE max. teljesítménnyel

Ezzel a mindent könnyen és gyorsan feldolgozó power turmixgéppel gyümölcs- és zöldségturmixok, selymes és sima levesek, dzsúszok, mogyoróvajak, öntetek és egyebek állíthatók elő.

11 sebességfokozatú körkapcsolók és öntisztító ciklus: a tökéletes eredményekért

A receptek miatti egyedi igények kielégítése érdekében a power turmixgépnek az alacsonytól a magas sebességekig fokozatmentes sebességszabályozása van.

Simább végeredmény, gyorsabban

Ez a rendkívül erős turmixgép az összes egészséges receptet könnyen és gyorsan képes kezelni; magvakból, zöldségekből, szárított és fagyasztott gyümölcsökből készít selymes állagú turmixokat, dzsúszokat, vajakat és leveseket. Exkluzív hőszabályzó kancsójának köszönhetően a levesek turmixolása és melegítése csak öt percet vesz igénybe. A gyors, ám egészséges étkezéshez.Nézze meg Tess Masters tippjeit a tökéletes turmixhoz!Fedezzen fel új recepteket!

Friss fagylalt és szorbetek, bársonyos levesek és szószok, energiadús turmixok, valamint illatos lisztek, tejek és nem szokványos kennivalók. Fedezze fel az egészséges receptek sokféleségét!Merítsen ihletet rövid videóinkból!

Fedezze fel receptjeinket! Innovatív megoldásokat találhat az egészséges, ám finom és ízletes ételekhez!ARTISAN POWER PLUS TURMIXGÉP 5KSB8270

Az elérhető legerősebb turmixgépként* ez a kereskedelmi minőségű készülék 3,5 LE csúcsteljesítményre képes motorral és rozsdamentes acél késsel kapható. Ez az erőteljes kombináció állítja elő a hozzávalókat magába húzó dinamikus keverőörvényt, amivel könnyen készíthetők gyümölcs- és zöldségturmixok, selymes és sima levesek, dzsúszok, mogyoróvajak, öntetek és egyebek. Nagy fordulatszámon végzett turmixolásnál a prémium öntött fémszerkezet extra stabilitást biztosít.

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KSB8270

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 1800
Feszültség (V) 220-240
Frekvencia (Hz) 50/60
Max. forgási sebesség (fordulat/perc) 24000
Min. forgási sebesség (fordulat/perc) 1000
A termék magassága 449
A termék szélessége 267
A termék mélysége 231
A becsomagolt termék magassága 452
A becsomagolt termék szélessége 340
A becsomagolt termék mélysége 370
Bruttó tömeg (kg) 11
Nettó tömeg (kg) 9.4
Dugasz típusa Euro

Turmixgép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.