5KSB1585EVB - 859715001540

6 szín áll rendelkezésre, Bársonykék

Turmixok, levesek, szószok és bébiétel: engedje szabadjára kreativitását.

Erős és tartós termék.

Erős motorjának és szabadalmaztatott rozsdamentes acél lapátjának köszönhetően a Classic Diamond turmixgép komoly teljesítményekre képes.
Mindig következetes eredményeket produkál, legyen szó a legkülönbözőbb élelmiszerek keveréséről, aprításáról, mixeléséről, pürésítéséről vagy folyósításáról, illetve a koktélokhoz és italokhoz szánt jég zúzásáról.Fő funkciók

Diamond turmixrendszer

A szabadalmaztatott rozsdamentes acél lapát és a rombusz alakú korsó egyedi kombinációja által keltett erőteljes örvény gyorsan és alaposan összekeveri a hozzávalókat.

Intelli-Speed vezérlésű erős motor

Az Intelli-Speed motorvezérlés érzékeli a turmixgép tartalmát és mindenkor fenntartja a hozzávalók feldolgozásához szükséges optimális sebességet.

Speciális forró étel gomb

A „soft start” indítású speciális forró étel gomb megnyomásakor a készülék nagyon lassan indul el, majd gyorsan eléri a fröcsögés nélküli, biztonságos turmixoláshoz és a bársonyosan sima végeredményhez szükséges sebességet.

Nagy méretű, egy darabból álló, 1,75 literes BPA-mentes kancsó

Rombusz alakú kancsó, kényelmes és csúszásmentes fogantyú, rozsdamentes acél lapátok. Gyors és alapos keverés erőteljes örvény létrehozásával.

Nélkülözhetetlen a konyhábanGyümölcsfeltétek vagy salátaöntetek

Krémlevesek

Turmixok, dzsúszok és tejsékek

DIAMOND TURMIXGÉP 5KSB1585

A gyémánt formájú kancsója és strapabíró felépítése után elnevezett Diamond turmixgép különösen jól használható forró folyadékokhoz és sűrű mártásokhoz, amelyeket innovatív örvényformában turmixol tökéletesre. A bármilyen hozzávalót kezelő rozsdamentes acél hármas késsel jég zúzható, puha gyümölcsök pürésíthetők vagy extra sűrű tejshake készíthető – minden alkalommal selymes simaság mellett. Az egyedi formatervezésű kancsó feltöltését követően az Intelli-Speed funkció lassan indítja el a motort, majd a hozzávalók kezdeti elkeveredése után növeli a teljesítményt. További információ...  A „finom indítás” funkció nem más, mint a sebesség fokozatos növelése, amivel elkerülhető a forró folyadékok kifröccsenése és az étel megtapadása a késeken. A kiváló minőségű kések a hozzávalók gyors és alapos összekeverésére, aprítására, mixelésére, pürésítésére és elfolyósítására képesek. Ehhez társul a helyén maradó fedél biztonsága és a rögzíthető kancsó, amely a könnyű tisztításhoz egy csavarással levehető. Minden eddiginél könnyebb ételelőkészítést szeretne? Nézze meg a KitchenAid Diamond turmixgépet. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KSB1585

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 550
Feszültség (V) 220-240
Frekvencia (Hz) 50/60
Max. forgási sebesség (fordulat/perc) 11500
Min. forgási sebesség (fordulat/perc) 2000
Culinary jar capacity (l) 1.75
A termék magassága 419
A termék szélessége 229
A termék mélysége 216
A becsomagolt termék magassága 470
A becsomagolt termék szélessége 280
A becsomagolt termék mélysége 260
Bruttó tömeg (kg) 5.3
Nettó tömeg (kg) 4.5
Dugasz típusa Euro

Turmixgép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.