5KSB4026EHY - 859711626250

12 szín áll rendelkezésre, Honey

Guarantee_5Y

Keressen egy beszerzési pontot

Vásárolja meg a terméket online a következő kiskereskedők egyikétől, vagy kattintson ide, hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi boltot.

Keressen egy beszerzési pontot

A KitchenAid márka professzionális kialakítású háromrészes keverő rendszere

Egyetlen, szabályozható 5 fordulatszám-választó gomb, beleértve a Pulzálás funkciót, 3 előre beállított receptprogramot és öntisztító ciklusokat is

1,4 literes bordázott kancs

Csúcsteljesítményű* 1,5 lóerős, intelligens sebességvezérelt motor

Turmixgép: mi van a dobozban?

Mindent megkap, amire csak szüksége van a csodás turmixok elkészítéséhez.
Mit fog először elkészíteni vele?

Mi van a dobozban?

1,4 literes üvegkancsó aszimmetrikus késsel

A négyszög alakú üvegkancsó belső bordázata visszairányítja a hozzávalókat a késhez. Erőteljes örvényt hoz létre, és egyszerű kiöntést biztosít. A talapzatban lévő, 3 mm vastag, edzett rozsdamentes acél penge 4 különböző szögben végez turmixolást, így a legkeményebb hozzávalókkal is könnyedén megbirkózik. Minden alkatrész mosogatógépben mosható.

Biztonságosan záró fedél levehető kupakkal

A nyílással ellátott fedél stabilan illeszkedik a keverőkancsóra. Szilikonból készült, és könnyen levehető és tisztítható. A (BPA-mentes) levehető mérőkupakkal turmixolás közben is kimérhet és adagolhat akár 60 ml hozzávalót. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

A K400 - Artisan turmixgép előnyei

  • Még a legkeményebb hozzávalókkal is megbirkózik
  • Egyszerű, intuitív vezérlőelemek
  • Okos, a hozzávalókhoz alkalmazkodó motor
  • Egyedi, aszimmetrikus, rozsdamentes acél keverőkés
  • Bordázott keverőkancsó az optimális turmixolás érdekében
  • 5 sebesség és pulzálási opció
  • Praktikus öntisztító ciklus
  • Masszív, stabil és tartós
  • Válasszon az opcionális tartozékok kínálatából

Az Ön stílusához illő szín

A szín fontos részét jelenti a történetünknek. Szeretünk divatos és időtálló választási lehetőségeket nyújtani, amelyek megfelelnek a személyiségének és az otthona belső világának. Nézze meg a legújabb Év színét, a Honey árnyalatot, amely bármely konyhába édességet és melegséget csempész.

Az Év színe

Akárcsak az összetartozás meleg ragyogása, a 2021-es Év színe, a Honey is melegséget sugároz. Az az öröm ihlette, amelyet a szeretteinkkel való együttlét és az ételekkel kapcsolatos közös emlékek okoznak. Csempéssze az együttlét és a kényelem valódi érzését a konyhájába a Honey gazdag árnyalatával.

Csempésszen melegséget a 2021-es évbe

Itt az ideje, hogy ízletes, szeretettel készített házi ételekkel és csemegékkel kényeztesse önmagát és hozzátartozóit.

Tökéletes ízlésnek megfelelő kialakítású turmixgép

Turmixolja össze könnyedén még a legkeményebb hozzávalókat is, és érjen el selymes állagot és tökéletes ízt a K400 turmixgépünkkel. A konyhai munka szerelmesei most felkészülhetnek az alkotás örömére!

Inspiráló színek

A színek a génjeinkben vannak. Örömmel biztosítunk klasszikus és modern választásokat, amelyek jól illenek a stílusához, az otthonához vagy a robotgépéhez. Tekintse meg az Év színét, a Honey árnyalatot, amellyel ízletes melegséget csempészhet a konyhájába.

Stabil fém kialakítás

A hosszú élettartamról az öntött fémből készült talapzat és szabályozógomb gondoskodik. Nehéz, masszív, és minden megálmodott recept elkészítésére készen áll. Megnyugtatóan tartós, és a teljes lelki béke érdekében 5 éves garanciával szállítjuk.

Adjon teret a lehetőségeknek

Igényeinek és szokásainak megfelelően a (külön kapható) kiegészítő tartozékokkal az életstílusához alakíthatja a K400 turmixgépet. Az 500 ml-es egyszemélyes keverőkancsót magával viheti a munkahelyére vagy az edzőterembe, a kis adagokhoz való keverőkancsót a hűtőben tárolhatja, de a citrusfacsaró is jó választást jelent.

Megbirkózik a kemény hozzávalókkal

Nem okoznak gondot a kemény hozzávalók, például a mandula, a chiamag, a jég, a gyömbérgyökér vagy a tápláló, rostos és leveles zöldségek. A végeredmény tökéletesen lágy állagú, egyenletes textúrájú és kiegyensúlyozott ízű lesz. Fenséges.

3 részes turmixgéprendszer

Készítsen mindig tökéletes turmixokat. A 3 részből álló rendszerünk alapelemei: az egyedülálló aszimmetrikus kés, a bordázott keverőkancsó és az adaptív Intelli-Speed motor, amely a keverőkancsó tartalmának érzékelése alapján optimális sebességet tart fenn.

Tartsa kézben az irányítást

Az intuitív szabályozótárcsával pontosan az elképzelésének megfelelő ízt és állagot érheti el. 5 sebesség, pulzálás funkció és 3 előre beállított, hasznos program közül választhat: jégzúzás, jeges italok, smoothie – valamint a praktikus öntisztító ciklus.

Egy turmixgép, amely osztozásra készült

A K400 turmixgép nem csupán jól néz ki, hanem egyben rendkívül sokoldalú és kiváló teljesítményű is.
Még öntisztító is – így remek választás a nyüzsgő háztartások esetében.

Kemény teljesítményt igénylő feladatok

A kemény hozzávalók rost-, fehérje- és tápanyagtartalmuk miatt igazán egészségesek.
Ezt a KitchenAid turmixgépet úgy terveztük, hogy a dióféléket, apró magvakat, gyömbérgyökeret, kemény húsú gyümölcsöket és leveles zöldségeket is a legfinomabb állagúra turmixolja az ételkölteményekhez.
Az alapos turmixolási teljesítmény csodálatosan egyenletes eredményt biztosít, így minden korty és kanál étel kiegyensúlyozott ízű lesz.

Igazán színes egyéniség

Tegye még ragyogóbbá és fiatalosabbá a konyhája színeit. Válasszon a stílusához, az otthona belső tereihez vagy akár a már meglébő robotgépéhez illő, azonos színű, elegáns K400 turmixgépet.
A Pisztácia árnyalattól a Medálezüst színig rendkívül sokféle csábító szín közül választhat, hogy biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb turmixgépet.

Kisebb rendetlenség a turmixgéppel

Engedje szabadjára a képzeletét, és ne aggódjon a takarítás miatt. A K400 turmixgép gyengéd indítás funkciója a kifröccsenés megakadályozása érdekében alacsonyabb sebességgel indítja el a motort, hogy egy helyre terelje a hozzávalókat, majd felgyorsul.
Amikor elkészült, használja az öntisztító ciklust. Egyszerűen töltsön vizet és egy csepp mosogatószert a turmixkancsóba, és futtassa le az öntisztító ciklust. A még nagyobb kényelem érdekében a keverőkancsó és a fedél is mosogatógépben mosható.

A tartozékok alkalmazkodnak az Ön életviteléhez

A K400 tökéletes választás lehet az Ön számára az opcionális tartozékok széles választékának köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet akár tárolás céljára, akár azért, hogy a táskájában magával vigye őket.

Turmixoljon egész nap, mindennap.

Válassza mindennap a strapabíró K400 turmixgépet, ahányszor csak szeretné – a reggeli zöld smoothie-tól kezdve a leveseken, mártogatós szószokon és mogyoróvajon át a vacsorához készített finom pürékig.
A gép masszív, öntött fémből készült talapzattal és gombbal, valamint professzionális kialakítású, 3 részes keverőrendszerrel készül. Érezheti a kiváló minőséget, és biztos lehet abban, hogy sok-sok éven át fogja majd szolgálni. Tehát melyik receptet próbálja ki legközelebb?

Illik az Ön egészséges életstílusához

Szeret útközben frissítő gyümölcslevet fogyasztani? Vagy inkább egy otthon készült, fűszeres levest vinne ebédre a munkahelyére? Végiggondoltuk, hogy mennyi mindenre használhatja a turmixgépét, és megalkottunk egy sor (külön megvásárolható) kiegészítő tartozékot.
Miért ne vinne magával edzés utánra egy smoothie-t az egyszemélyes palackban, esetleg miért ne tartana egy kevés friss bébiételt vagy mentamártást a hűtőben? Lássuk, mire van szüksége.

Finomságokhoz keres ihletet?

K400 ARTISAN TURMIXGÉP 5KSB4026

"K400 turmixgépünk segít, hogy ételkölteményei tökéletes ízűek legyenek. Arra tervezték, hogy a legkeményebb alapanyagokkal is megbirkózva egyenletes végeredményt biztosítson, függetlenül attól, hogy tápanyagokban gazdag házi levest, bébiételt, zöldcitromlevet, mogyoróvajat, mártást, pürét, szószt vagy gyümölcsturmixot készít. Hogyan működik? A turmixgép 3, egymással összhangban működő részből áll: az egyedi kialakítású, aszimmetrikus, rozsdamentes acél pengéből, a bordázatával az alapanyagokat a keverőkéshez irányító kancsóból, és az Intelli-Speed 1,5 LE csúcsteljesítményű motorból, amely a tartalomhoz igazítja az optimális sebesség fenntartását. További információ... Az intenzív, mindennapi használatra készült gép robusztus fém felépítésű – beleértve a szabályozógombot is –, a nyugodt használatot pedig 5 éves garancia biztosítja. Az intuitív tárcsával könnyű kezelni a gépet. Forgassa el a kívánt sebességre, a pulzálás funkcióra vagy a 3 előre beállított programra – jégzúzás, jeges ital, gyümölcsturmix –, amelyek automatikusan beállítják a ciklust a legjobb állag eléréshez. Amikor végzett, használja a praktikus öntisztító funkciót a turmixgép megtisztításához, hogy az máris készen álljon a következő kulináris kalandra! Milyen szenzációs ízt próbál ki legközelebb? *A turmixgépmotor lóerejének mérése dinamométer használatával történt, amely egy géplaboratóriumokban, a motorok mechanikai teljesítményének mérésére használt berendezés. Az általunk referenciaként megadott 1,5 lóerős (LE) csúcsteljesítmény magára a motorra vonatkozik, és nem a turmixgépnek a turmixkancsóban leadott teljesítményére. Mint minden turmixgép esetén, a kancsóban leadott teljesítmény nem azonos a motor lóerejével. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KSB4026

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 1200
Feszültség (V) 220-240
Frekvencia (Hz) 50/60
Max. forgási sebesség (fordulat/perc) 16000
Min. forgási sebesség (fordulat/perc) 600
A termék magassága 401
A termék szélessége 193
A termék mélysége 229
A becsomagolt termék magassága 279
A becsomagolt termék szélessége 432
A becsomagolt termék mélysége 311
Bruttó tömeg (kg) 7.48
Nettó tömeg (kg) 6.62
Dugasz típusa Euro

Turmixgép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.