>

style="color: #3E3936">
1919MEGSZÜLETIK A H-5 MODELL

>
Az ügyvezető felesége a „legjobb konyhai segédeszköznek (kitchen aid) hívja”, megszületik a KitchenAid robotgép. A H-5 modell mindent elvégez a szeleteléstől kezdve a szűrésig, és sokoldalú „ételkészítő eszköznek” titulálja a KitchenAid robotgépeket.

>

style="color: #3E3936">
1937EGY MÉRFÖLDKŐ: A „K” MODELL

>
A gazdasági világválság közepén indul útnak a „K” modell, és elsőként használ olyan tálat, amely reteszelő mozgáson keresztül van a gép alapjához rögzítve. Ekkor jelenik meg legelőször a most már ikonikusnak számító „forma”, amely később saját védjegyet kap, és amelyet a világ később KitchenAidként ismer meg.

>

style="color: #3E3936">
1949KITCHENAID
HÁZTARTÁSI MOSOGATÓGÉP

>
A KitchenAid útnak indítja legelső háztartási mosogatógépét. A többi lakossági mosogatógéppel ellentétben, amelyek egyszerűen csak spriccelték a vizet az edényekre, az új mosogatógép nyomás alatti rendszeren keresztül adagolta a vizet. Rózsaszínben és fehérben megjelenő mosogatógépek.

>

style="color: #3E3936">
1955A ROBOTGÉP BEVEZETÉSE

>
Lehetőség újabb színek bevezetésére a konyhába. A robotgép új színeinek bevezetésével megerősödik az erősként, megbízhatóként, sokoldalúként és stílusosként ismert márka hírneve.

>

style="color: #3E3936">
1969 KÜLÖNLEGES 50.
ÉVFORDULÓS ÜNNEPLÉS

>
Egy kulturális forradalom közepén, amikor az első ember megjelent a holdon és bevezetésre kerül a márka mindeddig legnépszerűbb robotgépe: a K-45 modell. A KitchenAid 50. születésnapját ünnepli.

>

style="color: #3E3936">
1970ÚJ: A KOR SZÍNEI

>
A Harvest Wheat és az Avocado csatlakozik a KitchenAid színválasztékához – beleértve a hordozható változatban kapható Golden Harvest mosogatógépet, amely nem igényel telepítést.

>

style="color: #3E3936">
1986EGY KOMPLETT GARNITÚRA:
AZ ELSŐ HŰTŐSZEKRÉNYÜNK

>
A Chambers Corporation of Oxford, MS felvásárlását követően, amivel lehetővé vált a sütők és főzőlapok bevezetése, a KitchenAid megjelentette első hűtőszekrényeit – ez pedig elvezetett a márka nagy konyhai berendezéseinek legelső teljes sorozatához.

>

style="color: #3E3936">
1993MÉG TÖBB KÉSZÜLÉK
A HATÁROK FESZEGETÉSÉHEZ

>
A KitchenAid turmixgépekkel, botmixerekkel és multifunkciós kisgépekkel bővíti tovább a palettáját – újabb lehetőséget biztosítva a háztartási szakácsoknak és ambiciózus kulináris alkotóknak, hogy kísérletezzenek és kihívásokat állítsanak fel maguknak.

>

style="color: #3E3936">
2011A MINŐSÉGI DIZÁJN
ELISMERÉSE

>
A KitchenAid innovatív Chef Touch rendszere nyerte a Red Dot dizájndíjat a legtekintélyesebb nemzetközi termékdizájn versenyen, ahol egy nagy tiszteletnek örvendő szakértőkből álló testület adta jóváhagyását erre a sous vide főzést az otthonokba bevivő forradalmi termékre.

2019100 ÉV LANKADATLAN ALKOTÓI KEDV ÜNNEPE


Bár a mi fennállásunk évfordulójára emlékezünk, az ünnep mégis mindenkié.
Legyen részese ennek a különleges jubileumi eseménynek korlátozott példányszámú Szív
Királyn? kollekciónkkal! #MakingHistory100Hello, szeretne velünk kavarni?


Havi hírlevelünk recepteket, tippeket és trükköket, reklámokat és KitchenAid híreket kínál Önnek.
Maradjon velünk kapcsolatbanKívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.