5KFC0516EAC - 859711570790

5 szín áll rendelkezésre, Mandulakrém

Guarantee_2Y

1,19 literes BPA-mentes keverőtál

Két sebességfokozat és impulzus funkció a precíz szabályozás érdekében

Többfunkciós rozsdamentes acél kés

Habverő tartozék

Aprítás, turmixolás, pürésítés, felverés, elkeverés

Gyorsítsa fel az előkészítési feladatokat ezzel a sokoldalú aprítógéppel. Elvégzi Ön helyett a munka nehezét.

40%-kal nagyobb aprítási kapacitás

Multifunkciós kisgépünkhöz képest 40%-kal nagyobb kapacitással bír, így rengeteg helyet biztosít Önnek a hozzávalók előkészítésére. Merjen nagyot álmodni a konyhában!

Praktikus méret a tároláshoz

A kompakt, kis méretű kialakításnak, a tálon belüli tárolási lehetőségeknek és a vezetékcsévének köszönhetően a készülék praktikus módon a konyhaszekrény szélén vagy akár abban is tárolható.

Könnyű aprítás, turmixolás és pürésítés

Könnyen elérheti a kívánt eredményt – legyen az durva vagy lágy. A 2 sebességfokozat és az impulzus funkció remek kezelhetőséget biztosít. A többfunkciós rozsdamentes acél kés megkönnyíti a hozzávalókkal végzett munkát.

Készítsen finom habokat

A habverő tartozékkal légiesen könnyű eredményt érhet el! Felverheti vagy elkeverheti a hozzávalókat, sőt, akár tejszínhabot is készíthet, mindössze 30 másodperc alatt (1 csésze tejszínből).

Ideális szószokhoz és öntetekhez

Készítsen ízletes önteteket és szószokat a csepegtető fedél segítségével mely a folyékony alapanyagok használat közbeni hozzáadását teszi lehetővé. A kiöntővel és fogantyúval rendelkező keverőtál megkönnyíti az öntetek és szószok kiöntését.

Problémamentes tisztítás

Jó híreink vannak: a tál, a kés és a tárcsa is mosogatógépben mosható. A rendkívül könnyű tisztítás miatt gyakran fogja használni.

Az Ön segítőtársa a konyhában

Számos különböző feladathoz segítségül hívhatja az 1,19 literes aprítógépet. A hozzávalók aprítással és turmixolással történő előkészítésén kívül a habverő tartozékot felverésre, illetve folyadékok vagy egyéb hozzávalók elkeverésére is használhatja. A nagy, 1,19 literes kapacitásnak köszönhetően bátran kísérletezhet!Könnyen elérheti a kívánt eredményeket

Az egyszerűen használható, fedélen elhelyezett gombok és a 2 sebességfokozat precíz szabályozhatóságot tesz lehetővé, így Ön mindig a kívánt eredményt érheti el. Élvezetes használatra terveztük.Elegáns és letisztult kialakítás

Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően a készülék praktikusan használható a mindennapi főzéshez. Használata kényelmes, az alján lévő vezetékcséve pedig elegánsabbá teszi a tárolást, akár a szekrényen, akár azon belül szeretné tartani.Mi van a dobozban?

Többcélú kés

A rozsdamentes acélból készült többcélú kés éles és sokoldalú. Használható aprításra, pürésítésre, darálásra és őrlésre. Mosogatógépben mosható.

Habverő tartozék

A habverő tartozékból légiesen könnyű hab készíthető például tojásból, tejszínből és majonézből. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

1,19 LITERES APRÍTÓGÉP 5KFC0516

Az 1,19 literes aprítógép nagyobb teret enged a kreativitásnak. Ez a hasznos, több feladat egyidejű elvégzésére képes konyhai gép 40%-kal nagyobb aprítási kapacitást kínál, mint multifunkciós kisgépünk. Ennek ellenére okos és kompakt kialakítással bír, így Ön minden tartozékot a tálban, a felcsévélt vezetéket pedig elegánsan a készülék alatt tárolhat. Legyen szó friss pestóról, egészséges levesekről, krémes desszertekről vagy szószokról, a könnyen kezelhető géppel pontosan a kívánt eredményeket érheti el. További információ... A tisztítás sem jelent problémát, mivel a tál, a kés és a tárcsa is mosogatógépben mosható. Élvezze a kísérletezgetést, és próbáljon ki minden nap valami újat! Íme egy újabb egyedi KitchenAid készülék, mely kezei meghosszabbításával, valamint, képzelete és képességei szabadon engedésével kreativitást és élvezetet visz a konyhai kalandokba. Bezárás

Jellemzők


Általános Specifikációk

Modell neve 5KFC0516
Ház anyaga Műanyag

Műszaki adatok

Csatlakozás besorolása (W) 240
Frekvencia (Hz) 50/60
Max. forgási sebesség 3450
Min. forgási sebesség 2450
Feszültség (V) 220-240
A termék mélysége 160
A termék magassága 254
A termék szélessége 178
A becsomagolt termék mélysége 183
A becsomagolt termék magassága 295
A becsomagolt termék szélessége 183
Nettó tömeg (kg) 1.4
Bruttó tömeg (kg) 1.6

Multifunkciós konyhagép

Dokumentumok és regisztráció

Garancia

Garancia

Valamennyi KitchenAid kis háztartási készülék rendelkezik garanciával, amely megvédi a vásárlót mindenféle gyártási hibától. Egyes termékekre a KitchenAid különleges feltételeket tart fenn.

A jogi és a szerződéses garancia általános feltételeit az itt letölthető pdf dokumentumban találja meg.

GARANCIA LETÖLTÉSE

Regisztrálja a termékét

Regisztrálja a terméket, hogy javítsa a KitchenAid háztartási készülékekkel szerzett tapasztalatait: jusson hozzá exkluzív ajánlatokhoz és promóciókhoz, bennfentes tippekhez és trükkökhöz, valamint sok minden máshoz.

Regisztráljon most

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nem biztos benne? Böngéssze át az összes konyhagépet

FEDEZZE FEL A VÁLASZTÉKOT

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.