5KSMFGA - 859711577170

Guarantee_2Y

Segítségével minden összetevőt gyorsan felapríthat, passzírozhat vagy ledarálhat

Finom (4,5 mm) és közepes (6 mm) darálólemezek

Mosogatógépben mosogatható

Daráljon és készítsen elő ízlése szerint

Melyik a kedvenc étele? Készítse el robotgéphez illeszthető daráló tartozékunkkal. Legyen az pubokban kapható burgerhez hasonló vagy a falafel.

Vegyítse ötleteit

Aprítson, passzírozzon vagy daráljon gyorsan, bármilyen kombinációban. Adja hozzá a fűszereket és a zöldségeket, és már teríthet is!

Tartsa kézben alapanyagait

Ön a konyhafőnök. Tudja, pontosan mi kerül az otthon készített húsgolyóba vagy mártásokba.

Első a biztonság

Irányítsa az alapanyagokat a mellékelt tömőeszközzel a kés és a darálórostély felé. Egyszerű.

Minőségi darálás

Ezzel a robotgép tartozékkal kifejezetten a kívánt állagot érheti el. Az egyenletes eredményhez válasszon a rozsdamentes acélból készült durva (6 mm) és finom (4,5 mm) rostélyokból.Zöldségek, sajtok és kenyerek

Élvezze a kísérletezgetést. A húsok mellett a daráló kemény sajtok, zöldségek, magvak és egyéb aprításához is ideális. Ha rálelt a receptre, alakítsa ízlése szerint!Friss húsok és halak

Nemsokára profi lesz Önből. A leggyakrabban a KitchenAid húsdarálójaként használt eszköz ideális az ételek előkészítéséhez. Az ideális eredmény érdekében a húsoknak rendkívül hidegnek, akár részben fagyasztottnak kell lenniük.Mi van a dobozban?Mi van a dobozban?

Továbbfejlesztett kialakítású daráló tartozék

A nyers hústól a zöldségekig minden alaposan megdarálható vele.

Finom (4,5 mm-es) darálórostély

Húskrémekhez való főtt húsokhoz, kemény sajtokhoz (pl. parmezán) és kenyérmorzsához használja a finom darálórostélyt.

Durva (6 mm-es) darálórostély

Burgerekhez és chilihez való nyes húsokhoz, valamint salsákhoz és szószokhoz való zöldségekhez használja a durva darálórostélyt.

Rozsdamentes acél kés

Puha és kemény hozzávalók feldolgozásához.

Tömőeszköz

A tömőeszközzel könnyen az adagolócsőbe, a kés és a rostélyok felé nyomhat bármilyen hozzávalót. Mosogatógépben mosható.

Elõzõ
Következõ

DARÁLÓ TARTOZÉK 5KSMFGA

Az összes robotgépünkhöz használható, eddig is nagy népszerűségnek örvendő KitchenAid daráló tartozék most még erősebbé és minden eddiginél könnyebben használhatóvá vált. Segítségével minden összetevőt gyorsan felapríthat, passzírozhat vagy ledarálhat. A KitchenAid darálóval házilag készíthet tápláló és ízletes ételeket, például vagdaltakat, falafelt, salsát és húspogácsákat. Használhatja a durva (6 mm) vagy a finom (4,5 mm) rozsdamentes acél darálórostélyt az összetevők ledarálásához vagy felaprításához. További információ... A húsdarálóként való használat mellett kiválóan használható száraz kenyér, zöldségek, gyümölcsök, magvak és sajtok aprításához is. A KitchenAid darálóhoz alaptartozékként jár egy eltávolítható tálca, valamint egy praktikus tömőeszköz is, mellyel biztonságosan a darálórostélyok irányába tolhatja a hozzávalókat. A tartozék a könnyebb tisztíthatóság érdekében mosogatógépben mosható. Engedje szabadjára a kreativitását, és kombinálja a darálót a KitchenAid gyümölcs- és zöldségpasszírozó tartozékkal vagy a kolbásztöltővel, hogy ízletes kolbászokat, szószokat és lekvárokat készítsen. Bezárás

Adapterek

Több tartozék a robotgéphez?

FEDEZZE FEL TARTOZÉKAINKAT

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.