5KSMSSA - 859711577200

Guarantee_2Y

A(z) 5KSMFGA eszközzel együtt használandó

Az 5KSMFGA nem része a készletnek

Mosogatógépben mosogatható

Készítsen finom, házi kolbászt

A KitchenAid kolbásztöltőt a tartozékkal egyszerűbb használni, mint hinné! Kísérletezz az ízekkel!

Illik a darálóhoz

Kifejezetten a darálóhoz illő formájával a kolbásztöltő tartozékot gazdag és ízletes kolbászok elkészítéséhez használhatja.

Egyenletes forma és ízvilág

A leglátványosabb eredmények eléréséhez a kolbásztöltő az ideális eszköz. Nyűgözze le családját és barátait a csodásan ízletes, tökéletes kinézetű kolbászokkal.

Kicsit vagy nagyot szeretne?

Két méretből választhat. A kisebb kolbászok készítéséhez 9,5 mm-es, a Bratwurst méretű kolbászokhoz 19 mm-es változat érhető el.

A változatosság fűszerezi meg az életet

KitchenAid darálójával húsokat, halakat, kemény sajtokat és zöldségeket apríthat fel, passzírozhat vagy darálhat le. A kolbásztöltő tartozékkal pedig bármilyen kolbászt elkészíthet. Lilahagyma? Csirke? Fokhagyma? Bárányhús? Bors?
Ön dönt, mit készít.Egészséges és finom

Mivel Ön választja meg, milyen alapanyaggal dolgozik, biztos lehet benne, hogy nincs bennük adalékanyag. Válasszon ízlése szerint húsokat, fűszereket vagy fűszernövényeket. Csak a nagyszerű íz a fontos.Mi van a dobozban?

  • 9,5 mm-es töltőcső
  • 19 mm-es töltőcső
Elõzõ
Következõ

KOLBÁSZTÖLTŐ TARTOZÉK 5KSMSSA

A KitchenAid kolbásztöltő, valamint a KitchenAid daráló (külön kapható) együttes használatával házias és ízletes kolbászokat készíthet. Lepje meg családtagjait vagy vendégeit különleges és kiadós kolbászokkal. A fűszerezésnek és ízesítésnek csak képzelőereje szabhat határt. Az opcionális KitchenAid tartozék meghajtásáról a KirchenAid robotgép gondoskodik. Készítse elő a hozzávalókat a KitchenAid daráló tartozék segítségével (külön kapható), majd a kolbásztöltővel készítsen kedve szerint reggelire való kolbászkákat vagy nagyobb olasz kolbászokat. További információ... Kétféle csővel (Kicsi, 9,5 mm-es és nagy, 18 mm-es) kapható, hogy Ön mindig a kívánt eredményt kaphassa. A KitchenAid kolbásztöltőjével profi minőségű házi kolbászokat készíthet. Mosogatógépben mosható a könnyebb tisztíthatóság érdekében. Melyik receptet próbálja ki elsőként?. Bezárás

Adapterek

Több tartozék a robotgéphez?

FEDEZZE FEL TARTOZÉKAINKAT

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.