1,4 LITERES ÜVEGKANCSÓ A K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2048JGA

5KSB2048JGA - 859711578750

Guarantee_2Y

1,4 liter szimpla falú kancsó

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Mosogatógépben mosogatható

Aszimmetrikus rozsdamentes acél keverőkés

Készítsen nagyobb adagokat a házi turmixokból

Úgy terveztük, hogy még nagyobb hely legyen a tápláló, ízletes turmixok számára. A BPA-mentes műanyag kancsó kifejezetten a K400 Artisan turmixgéphez készült.

Még nagyobb tér a kreativitásnak

Engedjen teret kreativitásának az 1,6 literes kancsóval. A kancsó belső bordázata a penge felé tereli a hozzávalókat, és segíti az erős örvény kialakulását, amely a hozzávalókat egyenletes állagúvá varázsolja.

Mérőpohárral

A szilikonból készült, szorosan záró fedél egyben mérőpohár is. Ez hasznos, amikor akár 60 ml-nyi hozzávalót mér ki és tölt a turmixgépbe.

Aszimmetrikus pengék

Az aszimmetrikus pengék 4 különböző irányban állnak, hogy a hozzávalókat középre tereljék. A pengék élesek, 3 mm vastagok és edzett rozsdamentes acélból készültek.

Turmixok az egész családnak

A K400 Artisan turmixgép tökéletes a finom és szokatlan smoothie-k készítéséhez; és arra is jó, hogy nagyban gondolkozzon.

A turmixgépet úgy terveztük, hogy megbirkózzon a kemény hozzávalókkal is, például diófélékkel, magvakkal, kemény gyümölcsökkel, leveles zöldségekkel, jéggel és fagyasztott bogyókkal.

Egész nap használhatja ízletes krémek, szószok, mogyoróvaj, egészséges levesek és frissítő mártások készítéséhez a család és a barátok számára.

Nagy adagokkal könnyebb az élet

A tápláló, házi ételek nem készülnek el varázsütésre. Különösen akkor, ha a munkahelyi és a családi kötelezettségek között kell zsonglőrködnie.

Miért ne élvezhetné a konyhában töltött kreatív időt, és miért ne készíthetne nagy adagokat a K400 Artisan turmixgéppel?

A maradékot tegye el későbbre. Ez lehet egy kis friss pesto, fűszeres satay szósz vagy sűrű tökleves. Egy zsúfolt napon örülni fog, hogy nagyobb adagot készített.

A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

1,4 LITERES ÜVEGKANCSÓ A K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2048JGA

Ezt a négyszög alakú üvegkancsót úgy terveztük, hogy még jobban optimalizálja a K400 Artisan turmixgép teljesítményét. Segítségével tökéletes ízeket és egyenletes állagot érhet el, mindegy, hogy tápláló házi levest, bébiételt, mogyoróvajat, szószokat, önteteteket vagy reggeli smoothie-kat készít. A turmixkancsó belső bordázata és sarkai a kések felé terelik a hozzávalókat, és segítik az erős örvény kialakulását. Biztonságos fedéllel és könnyen használható kiöntővel kapható. További információ... A KitchenAid termékeit mindennapos használatra tervezték, ezért az Ön kényelméért ez az üvegkancsó és alkatrészei mosogatógépben moshatók. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Merítsen ihletet, készítsen és tároljon különböző méretű turmixadagokat, és vigye őket magával, amikor elmegy otthonról. Válassza az 500 ml-es egyszemélyes kancsót (amely praktikus smoothie-k és gyümölcslevek táskában való hordozásához), a kis adagokhoz való 200 ml-es praktikus kancsókat, az 1 literes citrusfacsarót vagy nagyobb adagokhoz az 1,6 literes BPA-mentes műanyag kancsót. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.