1,4 LITERES ÜVEGKANCSÓ A K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2048JGA

5KSB2048JGA - 859711578750

Guarantee_2Y

1,4 liter szimpla falú kancsó

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Mosogatógépben mosogatható

Aszimmetrikus rozsdamentes acél keverőkés

Készítsen nagyobb adagokat a házi turmixokból

Úgy terveztük, hogy még nagyobb hely legyen a tápláló, ízletes turmixok számára. A BPA-mentes műanyag kancsó kifejezetten a K400 Artisan turmixgéphez készült.

Még nagyobb tér a kreativitásnak

Engedjen teret kreativitásának az 1,6 literes kancsóval. A kancsó belső bordázata a penge felé tereli a hozzávalókat, és segíti az erős örvény kialakulását, amely a hozzávalókat egyenletes állagúvá varázsolja.

Mérőpohárral

A szilikonból készült, szorosan záró fedél egyben mérőpohár is. Ez hasznos, amikor akár 60 ml-nyi hozzávalót mér ki és tölt a turmixgépbe.

Aszimmetrikus pengék

Az aszimmetrikus pengék 4 különböző irányban állnak, hogy a hozzávalókat középre tereljék. A pengék élesek, 3 mm vastagok és edzett rozsdamentes acélból készültek.

Turmixok az egész családnak

A K400 Artisan turmixgép tökéletes a finom és szokatlan smoothie-k készítéséhez; és arra is jó, hogy nagyban gondolkozzon.

A turmixgépet úgy terveztük, hogy megbirkózzon a kemény hozzávalókkal is, például diófélékkel, magvakkal, kemény gyümölcsökkel, leveles zöldségekkel, jéggel és fagyasztott bogyókkal.

Egész nap használhatja ízletes krémek, szószok, mogyoróvaj, egészséges levesek és frissítő mártások készítéséhez a család és a barátok számára.Nagy adagokkal könnyebb az élet

A tápláló, házi ételek nem készülnek el varázsütésre. Különösen akkor, ha a munkahelyi és a családi kötelezettségek között kell zsonglőrködnie.

Miért ne élvezhetné a konyhában töltött kreatív időt, és miért ne készíthetne nagy adagokat a K400 Artisan turmixgéppel?

A maradékot tegye el későbbre. Ez lehet egy kis friss pesto, fűszeres satay szósz vagy sűrű tökleves. Egy zsúfolt napon örülni fog, hogy nagyobb adagot készített.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

1,4 LITERES ÜVEGKANCSÓ A K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2048JGA

Ezt a négyszög alakú üvegkancsót úgy terveztük, hogy még jobban optimalizálja a K400 Artisan turmixgép teljesítményét. Segítségével tökéletes ízeket és egyenletes állagot érhet el, mindegy, hogy tápláló házi levest, bébiételt, mogyoróvajat, szószokat, önteteteket vagy reggeli smoothie-kat készít. A turmixkancsó belső bordázata és sarkai a kések felé terelik a hozzávalókat, és segítik az erős örvény kialakulását. Biztonságos fedéllel és könnyen használható kiöntővel kapható. További információ... A KitchenAid termékeit mindennapos használatra tervezték, ezért az Ön kényelméért ez az üvegkancsó és alkatrészei mosogatógépben moshatók. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Merítsen ihletet, készítsen és tároljon különböző méretű turmixadagokat, és vigye őket magával, amikor elmegy otthonról. Válassza az 500 ml-es egyszemélyes kancsót (amely praktikus smoothie-k és gyümölcslevek táskában való hordozásához), a kis adagokhoz való 200 ml-es praktikus kancsókat, az 1 literes citrusfacsarót vagy nagyobb adagokhoz az 1,6 literes BPA-mentes műanyag kancsót. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.