1 LITERES CITRUSFACSARÓ – ARTISAN K400 TURMIXGÉP TARTOZÉK 5KSB1CPA

5KSB1CPA - 859711585860

Guarantee_2Y

1 literes BPA-mentes citrusfacsaró

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Mosogatógépben mosogatható

Citrusfacsaró a K400 Artisan turmixgéphez

Ennek az opcionális tartozéknak köszönhetően turmixgépe varázslatos módon 1 literes citrusfacsaróvá válik. Élvezze a citrom-, lime-, grépfrút- vagy narancslékészítés örömét.

Minden benne van, amire szüksége van

Ha imádja a dzsúzokat, ezzel a minden szükséges alkatrészt tartalmazó BPA-mentes citrusfacsaróval könnyedén készíthet gyümölcslét. A csomagban rostkosár, facsaró és kiöntővel rendelkező létartó is van.

A limetól a grépfrútig

Ébressze fel ízlelőbimbóit, és dobja fel receptjeit az 1 literes citrusfacsaró segítségével. A citrusfélékből gyümölcslét készít, és felfogja a gyümölcshúst. Készítsem gyümölcslét egyszerűen, akár egy profi.

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép többi tartozékához hasonlóan a citrusfacsarót is beteheti a mosogatógépbe. Élvezze a frissesség érzését, és ne törődjön a mosogatással.

Miért jó a citruslé?

Amellett, hogy felébreszti ízlelőbimbóit, a frissen facsart gyümölcslének a helyes táplálkozásban is fontos szerepe van.

A narancs, citrom, lime és grépfrút leve vitaminokat, ásványi anyagokat és oldódó rostokat tartalmaz – és ráadásul az íze is remek!

A praktikus citrusfacsaróval a KitchenAid K400 Artisan turmixgép azonnal citrom- vagy narancsfacsaróvá válik.

Miért ne tehetné a reggeli rutin részévé, vagy miért ne élvezhetné akár hétvégén, pihenés közben?Színes étrend egy életen át

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz a színes tányéron át vezet az út. Zöld kivi, piros grépfrút, sárga burgonya, lila padlizsán ... a színek változatosságot jelentenek.

A K400 Artisan turmixgép opcionális citrusfacsaró tartozékával gyümölcslé mellett finom turmixokat is készíthet.

A készülék elég erős ahhoz, hogy alkotásai tökéletes ízűek és állagúak legyenek. Gyümölcsöket, magvakat, zöldségeket, sőt akár jeget is tehet a kancsóba.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

1 LITERES CITRUSFACSARÓ – ARTISAN K400 TURMIXGÉP TARTOZÉK 5KSB1CPA

A citrusfacsaróval táplálóbb ételeket készíthet, így segítségével még egészségesebb életmódot folytathat. Változtassa K400 Artisan turmixgépét gyümölcspréssé ezzel az 1 literes tartozékkal. Tartalma: létartó edény fogantyúval és kiöntővel, rostkosár és facsaró. Könnyen és automatikusan készíthet friss gyümölcslét különböző citrusfélékből, például limeból, narancsból, grapefruitból és még sok másból. A levet pohárba öntheti és megihatja, vagy ételkölteményeihez, például lime pitéhez, citrom- és fokhagyma páchoz, sőt, akár sárgarépa- és pirosgrapefruit-leveshez is adhatja! Élvezze az élénk ízeket! Miután elkészült, egyszerűen tegye a citrusfacsaró összes alkatrészét a mosogatógépbe. További információ... A K400 turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Szokásaitól függően különböző méretű adagokat készíthet és tárolhat, amiket elvihet magával a munkahelyére, az edzőterembe, vagy akár kirándulni. Válassza az 500 ml-es egyszemélyes kancsót (amely praktikus smoothie-k és gyümölcslevek táskában való hordozásához), a kis adagokhoz való 200 ml-es kancsókat és a sűrű turmixokhoz való tömörítőt. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.