200ML-ES KANCSÓ KÉSEGYSÉGGEL KIS ADAGOKHOZ – K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2040BBB

5KSB2040BBB - 859711590840

Guarantee_2Y

2 x 200 ml-es BPA-mentes, kis adagokhoz

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Kényelmes turmixolás és tárolás ugyanabban az edényben

Mosogatógépben mosogatható

Készítsen kisebb adagokat a turmixgéppel, és tegye el későbbre

Könnyen keverhet értékes turmixokat ezekkel az opcionális 200 ml-es kancsókkal. Kiegészítő csomagot is tartalmaz a K400 Artisan turmixgéphez.

Kényelmes tárolás

Ez a 2 BPA-mentes kancsó légmentesen záródó fedéllel rendelkezik, így későbbre is elteheti az ízletes turmixokat. Tárolja a kancsókban a legutóbb készített mártást, bébiételt, levest vagy pácot.

Kiegészítő csomag a K400 turmixgéphez

A turmixgép kiegészítő csomagjának köszönhetően közvetlenül az edényben turmixolhat. Az aszimmetrikus pengék illeszkednek a K400 Artisan turmixgép talapzatához. Ha elkészült, csak pattintsa a fedelet a kancsóra.

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép többi tartozékához hasonlóan ezeket az alkatrészeket is moshatja mosogatógépben. Engedje szabadjára kreativitását, majd rakjon rendet pillanatok alatt.

Bébiételtől a szószokig és mártásokig

Minél többet használja turmixgépét, annál több ihletet fog meríteni. Készítsen bébiételeket, pácokat, szószokat és krémeket.

Miért ne keverhetne ki előre a hétvégére egy kis mangó-ananász salsát vagy némi thai mogyorószószt?

Az aszimmetrikus rozsdamentes acél pengékkel felszerelt K400 Artisan turmixgép adaptív motorja érzékeli a tartalmat, és fenntartja az optimális sebességet.

A tökéletes íz eléréséhez bátran adjon a turmixhoz tömör zöldségeket, dióféléket, magvakat vagy gyömbérgyökeret.Kicsi, de gyönyörű adagok

Képzelje el, hogy kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, és sokféle frissen készített, színes turmixot lát.

Az egészséges életmód fenntartásban segíti Önt a K400 Artisan turmixgép és sokoldalú tartozékainak széles választéka.

A fedeles 200 ml-es kancsók ideálisak kicsi és egyszemélyes adagok tárolására.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

200ML-ES KANCSÓ KÉSEGYSÉGGEL KIS ADAGOKHOZ – K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2040BBB

Ez a két 200 ml-es, kis adagokhoz való kancsóból álló csomag olyan választható extra tartozék, amellyel még sokoldalúbbá teheti K400 Artisan turmixgépét. A kancsók BPA-mentes anyagból készültek, és légmentesen záró fedéllel vannak ellátva – így ideálisak finom szószok, házi levesek, öntetek, mártások és bébiételek tárolására. Ez a kiegészítő csomag lehetővé teszi, hogy közvetlenül az edényben turmixoljon; egyszerűen helyezze az edényt a turmixgép talapzatára. További információ... Az aszimmetrikus rozsdamentes acél keverőkés az igazán kemény hozzávalókat, például magvakat, rostos zöldségeket és fagyasztott gyümölcsöket is sima, egyenletes állagúra turmixolja. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Éljen teljes életet, készítsen és tároljon különböző méretű turmixadagokat, amelyeket magával is vihet, amikor elmegy otthonról. Válassza az 500 ml-es egyszemélyes kancsót, a nagyobb adagokhoz való 1,6 literes BPA-mentes műanyag kancsót, az 1 literes citrusfacsarót, vagy a mogyoróvajhoz és humuszhoz hasonlóan sűrű turmixok készítésekor hasznos tömörítőt. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.