500 ML-ES EGYSZEMÉLYES TURMIXKANCSÓ KÉSEGYSÉGGEL – K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2030PJB

5KSB2030PJB - 859711590830

Guarantee_2Y

500 ml-es BPA-mentes, kettős célú egyszemélyes

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Először készítse el a smoothie-t, majd alakítsa át hordozható tárolóedénnyé

Mosogatógépben mosogatható

Készítse el és vigye magával csodálatos turmixitalait

Kapja fel ezt az iváskönnyítő fedéllel ellátott, egyszemélyes kancsót, amely egyaránt ideális turmixok készítéséhez és arra, hogy magával vigye. Tartalma: K400 Artisan turmixgép kiegészítő csomag.

Iváskönnyítő fedél

Mindegy, hogy egy egészséges smoothie-t, élénkítő spenót- és ananászlevet vagy tejhabos lattét készített, egyszerűen csavarja le a fedelet és hörpintsen az italból.

Kiegészítő csomag a K400 turmixgéphez

Az aszimmetrikus késekkel ellátott egyszemélyes kancsó kiegészítő csomagnak köszönhetően közvetlenül az edényben keverheti a turmixokat. Illessze a K400 turmixgép talapzatára, és amikor elkészült, egyszerűen pattintsa rá a fedelet.

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép többi tartozékához hasonlóan ezt is beteheti a mosogatógépbe. Készítsen valami ínycsiklandót, és ne aggódjon a takarítás miatt.

Több mint egy tejturmixgép

A K400 Artisan turmixgéppel készítheti a legkrémesebb és leghabosabb shake-eket. A házi készítésű smoothie-król ráadásul egy előre beállított smoothie-program gondoskodik.

De legyen ennél kísérletezőbb kedvű. A kemény hozzávalók igazán egészségesek, és tele vannak rosttal, fehérjével, hasznos zsírokkal és egyéb tápanyagokkal.

Legyen tehát kreatív, és próbáljon ki új szósz-, leves- és mártogatós-recepteket diófélékkel, magvakkal, tápanyagdús gyümölcsökkel és leveles zöldségekkel. Alapos turmixolással egyenletes állagú eredményt érhet el.Legyen izgalmasabb a smoothie

Dobja fel házi készítésű ételeit, italait és nassolnivalóit meglepő hozzávalókkal.

Ha mindig csokis smoothie-t készít, most adjon hozzá egy csipet fagyasztott acai bogyót, mogyoróvajat vagy csilipelyhet. Ha a szuperzöld keverékeket szereti, miért ne tenne bele zöld teát? Narancslé készítésekor dobjon az edénybe egy kis spenótot vagy céklát.

A K400 Artisan turmixgéppel még a legkeményebb hozzávalókból is finoman selymes, jól összeválogatott, kiegyensúlyozott ízeket érhet el.A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

500 ML-ES EGYSZEMÉLYES TURMIXKANCSÓ KÉSEGYSÉGGEL – K400 ARTISAN TURMIXGÉPHEZ 5KSB2030PJB

Szeretné magát megállíthatatlannak érezni? Ismerje meg a K400 Artisan turmixgéphez való 500 ml-es egyszemélyes kancsót, amelyben egyszemélyes adagokat készíthet, és amit magával vihet, amikor elmegy otthonról. Ezzel a kiegészítőcsomaggal csodálatos turmixokat keverhet közvetlenül az edényben, majd a fedelet egyszerűen rápattintva a táskájában magával is viheti. A kancsó BPA-mentes műanyagból készült. A többször használható termoszokhoz és palackokhoz hasonlóan ez a kényelmes méretű és formájú edény is iváskönnyítő fedéllel rendelkezik. További információ... Kérjük, ne feledkezzen meg arról, hogy ez az edény nem alkalmas forró folyadékok turmixolására, de ideális smoothie-k, gyümölcslevek, turmixok, latték, sőt akár egy frissítő gazpacho elkészítéséhez. A K400 Artisan turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Töltődjön fel otthoni ízekkel, tárolja a turmixokat, hogy bárhol és bármikor élvezhesse a házilag készült ételeket és italokat. Válassza a kis adagokhoz való 200 ml-es kancsót, az 1 literes citrusfacsarót, a nagyobb adagokhoz való 1,6 literes turmixkancsót, vagy a sűrű öntetek és mártások készítésekor praktikus BPA-mentes tömörítőt. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.