K400 ARTISAN TURMIXGÉP – TÖMÖRÍTŐ KSB4048TPR

KSB4048TPR - 859711590880

Guarantee_2Y

BPA-mentes

Mosogatógépben mosogatható

Csak a 5KSB4026 kompatibilis & 5KSB1325

Segítség nagy mennyiségű, sűrű turmixok készítéséhez

Lehet, hogy szüksége van egy kis segítségre, amikor különösen sűrű, nehéz turmixokat – főleg mogyoróvajat vagy humuszt – készít K400 Artisan turmixgépében.

Keverje össze és tartsa kézben a hozzávalókat

A BPA-mentes tömörítő könnyedén átfér a K400 Artisan turmixgép fedelén, és segít összekeverni a hozzávalókat. Hasznos a nagy mennyiségű vagy a különösen sűrű turmixok, például házi humusz készítésekor.

Mártások és mogyoróvaj

Sűrű vagy nagy mennyiségű turmix készítésekor a tömörítő hasznos lehet a keverék kezeléséhez. Tolja a sűrűbb hozzávalókat az örvénybe, és szüntesse meg a légbuborékot.

Mosogatógépben mosható

A K400 Artisan turmixgép többi tartozékához hasonlóan a tömörítőt is beteheti a mosogatógépbe. Legyen kreatív mogyoróvaj készítésekor, és ne aggódjon a takarítás miatt.

Kemény turmixok könnyedén

A kemény hozzávalók rost-, fehérje- és tápanyagtartalmuk miatt a legtöbbször nagyon egészségesek.

Nyugodtan adja ezeket a hozzávalókat is a turmixhoz, amikor ízletes leveseket, szószokat, kencéket és mártásokat készít.

A magokat, dióféléket, jeget, kemény gyümölcsöket és sötét, leveles zöldségeket könnyedén a legfinomabb állagúvá varázsolhatja ételkölteményeihez. És mindezt néhány perc alatt.Mogyoróvaj-gyönyör

Az otthon készült mogyoróvaj tápláló és finoman sokoldalú.

Mindegy, hogy a dió-, a kesu- vagy a mogyoróvaj a kedvence, nagyon sokféleképpen adhatja ízletes ételeihez vagy az édes nasikhoz.

Enyhítse édesség utáni sóvárgását finom, otthon készült mogyoróvajjal, amelyet brownie-hoz, csirkés satay-tésztához, mogyoróvajból készült energiagolyóhoz, vagy akár krumplihoz vagy marha curryhez adhat. Jó étvágyat!A tartozékok
alkalmazkodnak
az Ön életviteléhez

Legyen a K400 Artisan turmixgép a tökéletes választás az Ön számára az opcionális tartozékoknak köszönhetően, amelyekkel különböző nagyságú adagokat készíthet, és amelyeket a táskájában magával vihet.

TARTOZÉKOK BÖNGÉSZÉSE ›

K400 ARTISAN TURMIXGÉP – TÖMÖRÍTŐ KSB4048TPR

A K400 Artisan turmixgéphez külön megvásárolható BPA-mentes tömörítő segít összekeverni a hozzávalókat, és használatával még pontosabban kontrollálhatja a turmixolást. Nagy mennyiségű vagy rendkívül sűrű turmixokhoz alkalmas. A turmixgép kitűnő teljesítményének köszönhetően legtöbbször nincs szükség a tömörítő használatára. A tökéletes íz elérésére terveztük, és megbirkózik a kemény hozzávalókkal is az egyenletes állagú levesek, bébiételek, mogyoróvaj, otthon készült humusz és pürék elkészítéséhez. További információ... Nagy sebességű turmixolás esetén előfordul, hogy a keverőkés fölött légbuborék alakul ki, és az összetevők hidat képeznek. A tömörítővel gyorsan közbeléphet, és az optimális állag eléréséhez a hozzávalókat visszaterelheti a turmixoló örvénybe. A KitchenAid termékeit úgy terveztük, hogy öröm legyen a használatuk, és a lehető legegyszerűbb legyen az ápolásuk. Ez a tömörítő gumiból és BPA-mentes műanyagból készült, és mosogatógépben mosható. A K400 turmixgép a KitchenAidtől külön megvásárolható, számos opcionális tartozékkal bővíthető. Életmódjától függően többféle méretű turmixadagot készíthet és tárolhat, sőt, magával is viheti azokat, amikor elmegy otthonról. Válassza az 500 ml-es egyszemélyes kancsót (amely praktikus smoothie-k és gyümölcslevek táskában való hordozásához), a kis adagokhoz való 200 ml-es kancsókat, az 1 literes citrusfacsarót vagy a nagyobb, 1,6 literes bordázott kancsót. Bezárás

Turmixgép

Finomságokhoz keres ihletet?

ÖSSZES RECEPT MEGTEKINTÉSE

Ízlelje meg a tökéletességet a K400 Artisan turmixgéppel

FEDEZZE FEL!

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.