Bemutatjuk az Év színét

A KitchenAid mindig is szenvedélyesen rajongott a színekért. A génjeinkben van. Felkutatjuk a színtrendeket, és segítünk, hogy a stílusának, ízlésének és otthonának megfelelő, finom árnyalatok közül meríthessen ihletet. Örömmel mutatjuk be a 2021-es Év színét: Honey.Fedezze fel a Honey árnyalatú robotgépet és turmixgépetAz összetartozás érzése 2021-ben

A Honey a KitchenAid világában a 2021-es Év színe. Ez az aranyló és hívogató árnyalat melegséget, harmóniát és az összetartozás érzésének örömét hordozza magában.Napjainkban minden eddiginél fontosabb a lakályos, hívogató otthon kialakítása. Találja meg a saját menedékét, és töltse meg melegséggel.

A konyha lehet az otthona szíve, amely összehozza a szeretteinket, hogy együtt készítsék el, osszák meg, fogyasszák el és élvezzék az ételeket.

A méz ízlésességet és mélységet kölcsönöz az ételeknek és az otthonának. Élvezze a természet saját édesítőjének gazdag ragyogását.

Az ízletes, házi ételek megnyugtatóak, ugyanakkor közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Gyűljön össze a családjával, és fogyasszák el együtt az ízletes és tápláló ételeket és finomságokat.

Vegye körül magát melegséggel

Van valami igazán különleges abban, amikor együtt töltünk időt a konyhában, új ételeket létrehozva, valamint a hozzávalókkal és ízekkel kísérletezgetve.Artisan billenőfejes, 4,8 literes tállal felszerelt robotgép kiegészítő tartozékokkal

Bemutatjuk az ikonikus robotgépünket Honey árnyalatban, amely a 2021-es Év színe lett a KitchenAid világában. Szenvedélyes alkotók számára hoztuk létre, hogy minden napban örömüket lelhessék, és az egyedi és masszív kialakításának köszönhetően bármilyen recepttel könnyen elbánik.

Ezzel a teljesítményt és szépséget ötvöző, sokoldalú robotgéppel és az opcionális tartozékokkal kiterjesztheti a konyhaművészeti repertoárját.

A ROBOTGÉP MEGVÁSÁRLÁSAK400 - Artisan turmixgép

Merüljön el a saját kreativitásában a K400 turmixgéppel, amely most Honey árnyalatban, az Év színében is kapható. Úgy terveztük meg, hogy a legkeményebb alapanyagokkal is megbirkózva selymes állagot biztosítson, függetlenül attól, hogy levest, bébiételt, gyümölcslevet, mogyoróvajat, mártást vagy smoothie-t készít.

Ez a turmixgép stílusos és masszív - és minden megálmodott recept elkészítésére készen áll.

A TURMIXGÉP MEGVÁSÁRLÁSAOtthon elkészíthető, ihletet adó mézes receptek

A ragadós, ízletes és finom, ugyanakkor egyedi ízt adó méz a sós és édes ételeknek egyaránt aranyló melegséget ad.Lepény sült brie
sajttal és zöldségekkel

Krémes brie sajt és enyhén megfőzött zöldségek aranyszínű tésztába csomagolva, kevés mézzel leöntve.
Ez az étel tökéletes előétel lehet egy szívet-lelket melengető ebéd előtt.

Piri-piris
csirkehúsos taco

Friss és ízletes mexikói klasszikus, egy kis portugál csavarral.
Ez a fűszeres és füstös, a méz és az érett mangó édességét hordozó taco biztosan mindenkit lenyűgöz majd.

Tegye szebbé az évét egy kis meleg ragyogással

Csempéssze be otthonába a harmónia és a közelség hívogató érzését a csodálatos Honey árnyalatú termékválasztékunkkal.
Melyik ikonikus termékünket választja majd?TAPASZTALJA MEG A ROBOTGÉPES ÉTELKÉSZÍTÉS ÉLVEZETESSÉGÉT

ALKOSSON FINOMSÁGOKAT ÉS KÍSÉRLETEZGESSEN TURMIXGÉPPEL

Kívánságlistám

Bejelentkezve kell lennie a kívánságlista használatához.

Adja meg fiókját

Kérjük, válasszon egy másik terméket

Összehasonlítás

Termékek összehasonlítása

Nem vásárolhat 3-nál több terméket. Kérjük, távolítson el egy terméket, mielőtt egy másikat hozzáadna.